boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding jongens sweaters, jongens trui, sweaters

Published on november 21st, 2018 | by Anne-Floor

0

Stoere jongens sweaters for cool boys

Sweaters zijn al een aantal jaar niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Jong en oud, man en vrouw, iedereen doet mee met deze trend. En laat ik nou ook giga fan zijn van coole sweaters.    jongens sweaters

Vintage Cowboys, VintageCowboys, jongenskleding, tienerkleding, kinderkleding winter 2018-2019, boyslabelVolgens mij kunnen mijn jongens echt elke dag wel een nieuwe sweater aan, want als het over truien gaat, ben ik een beetje koopziek. Mijn excuus is dat een sweater altijd kan, op een koele zomeravond, in de lente met stoere korte broek, in de herfst met een shirtje eronder en in de winter met overhemd . Ik ben bijvoorbeeld helemaal in love met sweaters met een spijkerblouse eronder, zo stoer! Ik heb al een hoop leuke sweaters voor jongens gespot.

Bekijk onze Vintage Cowboys sweater review >>

Stoere jongens Sweaters

Vintage Cowboys heeft voor dit seizoen weer een collectie gemaakt van de stoerste jongens sweaters voor onze teenboys.

Wat vind je bijvoorbeeld van deze donkerblauwe sweater met Vintage Cowboys logo? Of deze gave grijze sweater met tekst ‘Stay Tuned’ op de arm? Ook deze jongens sweater met oortjes is een groot favoriet van mij en mijn zoon deze herfst. Super cool natuurlijk om met zo’n sweater op school te verschijnen. Zeker weten dat je de blits maakt. Maar ook de groene exemplaren zijn te cool voor de boys!

sweater jongens, jongens sweaters , vintage cowboys, jongenskleding

 

Eigenlijk zijn er gewoon Té veel leuke exemplaren om op te noemen. Ik denk dat deze sweater trend de komende tijd wel een blijvertje is! Ik ben benieuwd naar jouw favoriete jongens sweaters! Laat het ons horen!

Shop de favoriete sweater voor je zoon nu tijdelijk zonder verzendkosten bij:

Vintage Cowboys

Vintage Cowboys, VintageCowboys, jongenskleding, tienerkleding, kindermode winter 2018-2019, boyslabel

Super stoere jongens sweaters van Vintage Cowboys

jongens sweaters, jongens trui, sweaters

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑