boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderkleding zomer jongenszwembroek, stoere jongens zwembroeken

Published on juni 24th, 2019 | by Colinda

0

Dé jongens zwembroek voor deze zomer!

Een jongens zwembroek mag wat mij betreft wel lekker opvallend, kleurrijk en vrolijk ogen. Zwembroeken associeer ik met zomer en vakantie, lekker op het strand, op de camping of gewoon op een vrije middag in het zwembad. De kinderen de hele dag spelen met zand en water in hun zwembroeken. Super handig als de zwembroek dan ook een opvallende kleur heeft, zodat je in een oogopslag ziet waar jouw kleine waterrat uithangt. Fijn dat de zwemkleding deze zomer ook lekker opvallend en kleurrijk is.

Meer jongenskleding inspiratie >>

Summer looks >>

zwembroeken shopping, zwembroek jongen, zwemkleding jongens, retour jeans zwembroek, boyslabel zwembroeken jongens

Bekijk en shop deze toffe looks hier

Jongens zwembroek

De mode voor jongens is vandaag de dag ook echt super leuk. En ook uit de keuze voor beachwear valt genoeg te kiezen. Maar let goed op welk model zwembroek je kiest voor je zoon. Welke zwembroek, short of slip de voorkeur ook heeft, belangrijk is dat jongens zwemkleding niet alleen leuk staat, maar vooral ook fijn zit. Jij weet als geen ander hoe jongens houden van ravotten in en buiten het water en zijn zwemkleding moet daar tegen kunnen. Bovendien is het fijn als een zwembroekje je kind niet belemmerd in zijn bewegingsvrijheid en hem het zelfvertrouwen geeft om te genieten van het zomerse weer.

Of liever een zwemshort of boardshort

De kleinere jongens (baby’s, peuteres en kleuters) dragen graag een traditionele zwembroek, ook wel zwemslip genoemd. Deze is handig voor zwemles en op het strand. Hij zit mooi aangesloten en zit niet in de weg. In deze zwembroek kun je lekker zwemmen en lekker spelen! Meestal zijn ze verkrijgbaar in vrolijke kleuren en sprekende prints voor de boys.

Helemaal hip is de zwemshort mét pijpjes, in strak of wijd model. Deze noem je  de zwemshort of zwemboxer. De wijde zwemshort is de meest gekozen jongens zwembroek bij jongens vanaf 4 jaar (en de moeders niet te vergeten natuurlijk).

De nog langere versie van de zwemshort, met pijpen tot op de knieën, heet de boardshort. Overgewaaid van de surfsport, ook heel populair onder jongens. Sportief én hip!

Beach looks for beach boys

Retour Jeans heeft de perfecte beach looks voor de jongens! Toffe zwemshorts  met bijpassende zomerkleding voor zonnige zomerdagen. Zie je hem al lopen in zijn toffe zomeroutfit op het strand?

Doe ook mee met onze kindersandalen winactie en maak je zomeroutfit compleet >>

zwembroeken shopping, zwembroek jongen, zwemkleding jongens, retour jeans zwembroek, boyslabel zwembroeken jongens

Deze toffe zwembroeken zijn van Retour Jeans

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑