boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken

Published on oktober 3rd, 2017 | by Colinda

0

Jongensboeken; spannende kinderboeken

Woensdag vieren we het grootste kinderboekenevenement van het jaar. Met het thema Griezelen en het motto Gruwelijk eng wordt het best spannend. Maar geen paniek! Er is voor ieder kind een passend kinderboek te vinden. En hoe leuk is het om samen met je kind een boek te lezen of mooie plaatjes te bekijken. Een beetje griezelen op z’n tijd is spannend, maar brengt ook veel plezier met zich mee. kinderboeken, jongensboeken, spanend kinderboek

Extra leuk: koop je tijdens de Kinderboekenweek voor minimaal €10,00 aan kinderboeken, dan krijg je het Geschenk van de Kinderboekenweek gratis! Dit jaar is dat het spannend leuke boek: Kattensoep van Janneke Schotveld.

Kijk hier voor nog meer leuke kinderboeken voor jongens >>

Spannende jongensboeken tips

jongensboeken, leuke kinderboeken jongens1.Verboden te openen

2. Kippenvel

3. De Griezelbus

5. Trubbel de Trol #favoriet

6. Siem Subliem

7. Draak

8. Bert en Bart en de zoen van de Zombie

9. Dit is een boek vol monsters

10. Gruwelijk Grappige Griezelverhalen

bot en botjeBot en Botje

Bot en Botje laten ‘s nachts hun hond uit en willen kleine kinderen of bange oude vrouwtjes de stuipen op het lijf jagen. Maar wat saai, iedereen ligt lekker te slapen… Dus maken ze elkaar maar aan het schrikken, en daar zijn ze gelukkig erg goed in!

Super leuk boek voor de kleine lezertjes.

 

het grote griezelboekHet grote griezelboek

Van Magere Lat van Astrid Lindgren en De kinderverslinder van Koos Meinderts, tot de bloedstollende horror van R.L. Stine… Deze griezelbundel bevat bestaande en nieuwe verhalen van bekende auteurs en illustratoren. Met verschillende griezelniveaus, van griezel-grappig tot supereng!

Spannend voor de al iets oudere lezers.

Kinderboeken – jongensboeken – spannende kinderboeken

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren...

Comments are closed.

Back to Top ↑