boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers Stoere Jongenskamer, jongenskamer thema auto, kinderkamerstyling, kinderkamer voorbeelden, voorbeelden jongenskamer

Published on februari 26th, 2017 | by Sabine

0

Stoere Jongenskamer met auto’s

Jongens kunnen er geen genoeg van krijgen, auto’s. Het lijkt wel bij het geslacht bepaald, het gaat automatisch. Jongens zijn dol op deze kleine rijdende autootjes. Opa’s, vaders en zonen hebben met veel pret de autootjes laten racen en botsen. De auto’s zijn gehavend en alleen maar stoerder geworden. Het auto behang van Studio Ditte is het uitgangspunt van deze kinderkamer inspiratie. De prachtige kleuren in het behang zijn geschikt voor deze leuke jongenskamer met auto en voertuigen.

Kijk hier voor autokamer inspiraties >>

Jongenskamer met auto

Stoere Jongenskamer, autokamer, jongenskamer met auto, kinderkamerstyling, kinderkamer voorbeelden, voorbeelden jongenskamer

Kleuren op de autokamer

We pakken de kleuren donkerblauw, licht blauw en petrol eruit om mee te combineren voor de rest van deze kinderkamer. De overige muren schilderen we in dezelfde tint; Gentle Indigo, Mild Indigo en Real Indigo van Flexa. Om een industriële sfeer te creëren kiezen we voor een stoere Locker kast. Het is een uniek exemplaar met een verweerder look. Een locker kast geeft direct een stoere en robuuste uitstraling. Handig om alle spullen in op te bergen. In een jongenskamer, een kleuter of een tienerkamer mag een vintage schoolbankje met stoel natuurlijk niet ontbreken. Nu om te kleuren, tekenen of een puzzel te maken, maar straks om huiswerk aan te maken. Functioneel dus. Het schoolbankje is door geschuurd om een oude look te creëren.

——————————-vintage-auto-muursticker

Opbergen maar!

Boven het schoolbankje hebben we in dezelfde tint een hangkast opgehangen. Het kastje heeft veel opbergruimte. Handig voor boeken, en overige schoolspullen. Om in deze kamer opnieuw de auto’s terug te laten komen kiezen we voor prachtig beddengoed Ferm Living in een mooi petrol kleur. Dit heerlijke zachte beddengoed is fijn om lekker onder te kruipen. Op het beddengoed staat een coole bus en een auto print. Dat zal fijn dromen zijn!

Natuurlijk is deze jongenskamer fijn om samen met vriendjes in te kunnen spelen. Met voldoende speelgoed kan je je uren vermaken. Zeker als je zelf op deze geweldige trapauto in retro stijl mag plaatsnemen. Is dat even leuk, hard scheuren door de straten! Ook deze prachtige vu is alleen al een must om naar te kijken. Misschien mag papa en ook wel eventjes mee spelen?

Studio-Ditte-Dekbedovertrek-jongen-Cars, jongenskamer met auto, auto kamer

Haarscherp weergegeven zijn deze auto’s op dit heerlijke beddengoed!

Styling TIPS jongenskamer

Met bijvoorbeeld wat maskingtape kun je je eigen weg maken voor je kleine speelgoed autootjes. Als je maar geen files creëert! Aan de muur kun je een magneetstrip monteren waardoor de gehele autoverzameling prachtig aan kan blijven hangen. Alle auto’s keurig netjes op een rijtje. Werk in deze kinderkamer vol met auto’s gewoon je eigen smaak en ideeën verder uit om de kamer nog persoonlijker te maken.

Kijk hier voor nog meer autokamer accessoires >>>

autokamer, jongenskamers, racetape, autotape

Autotape

————–jongenskamer inspiratie, auto kamer, voertuigen, kinderkamer auto, kinderkamer voertuigen, jongenskamer

Foto’s Pinterest

Bekijk ook: Zwart wit kinderkamer inspiratie >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑