boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog boys red clothes, jongenskleding rood, rode kinderkleding, kinderkleding rood, rode jongenskleding, trendblog rood, trendkleur rood

Published on maart 11th, 2019 | by Anne

0

Kleding in de kleur rood is cool, ook voor de jongens!

Vandaag neem ik jullie weer mee in een kleur blog! Dit keer jongenskleding ROOD; de kleur van de liefde, maar ook de kleur van woede en de kleur van gevaar. Rood is een aanwezige kleur die soms wat schreeuwerig kan over komen. Toch staat het ook ontzettend fris! Het is een gemakkelijke kleur en staat goed met heel veel andere kleuren. Rood op denim is toch prachtig? Rood zou ik niet zo snel van top tot teen dragen maar bewijst onderstaande outfit niet hoe tof het is? Dus rood is niet warm, nee rood is cool!

Kindermode trends voorjaar- zomer >>

Jongenskleding rood

In dit ‘jongenskleding rood’ blog laat ik jullie weer wat toffe rode items zien. Met rood zal je niet over het hoofd gezien worden. Wist je dat politici vaak een rode stropdas dragen, omdat dat kracht uitstraalt? Hierbij de krachtige items voor de jongens.

Bekijk ook deze rode jongens collectie >>

boys red clothes, jongenskleding rood, rode kinderkleding, kinderkleding rood, rode jongenskleding, trendblog rood, trendkleur rood

Rode jongenkleding

Het T-shirt met rode mouwen heeft een lekkere retro uitstraling.  In het voorjaar mag een goede sweater niet ontbreken. De ochtenden zijn vaak nog wat frisjes. De sokkentrend is er al een tijdje, sokken worden over de lange broek gedragen en je ziet zelfs sokken in sandalen. Volgens mij vind ik dat nog steeds niet cool ook al is het hip. Maar deze sokken, zijn wel erg gaaf.

rode jongenskleding, rood trainingspak, nik nikEen badstof item is behalve trendy ook heerlijk comfortabel om te dragen, de nacho macho tanktop moet wel geweldig zitten op tropische dagen. Er zijn zelfs rode sneakers te koop! De bolletjes trui tijdens de tour de France is natuurlijk ook rood. Deze is iets meer fashionable. De korte-broek-sweatpant is voor mij de uitvinding van de eeuw voor de jongens.

Dit zagen we nog niet zo vaak, de tekst van onder naar boven op een shirt. Zijn mijn kinderen de enigste die hun zomerjack vaak kwijt zijn? Bij de sportclub, in de luizenzak of bij een vriendje laten liggen maar vooral niet op de kapstok bij ons thuis. Een extra jasje kan daarom geen kwaad. Rood match bij vele andere kleuren erg leuk is de blauwe tekst op deze tee.  De slide, zo noemen we deze badslippers, juist ja omdat je er zo inglijdt.

More Yellow vibes? Lees dan mijn gele kinderkleding trend blog >>

quapi jas, jongenskleding rood

Super leuke rode jas

quapi shirt, jongenskleding rood

Leuke rode polo en sweatshort

rode jongensjas, rode kinderjas

Super tof tussenjack ideaal voor nu!...

Comments are closed.

Back to Top ↑