boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog jongenskleding trends, kindermode trends winter 2020-2021, sevenoneseven, boyslabel, jongenskleding winter 2020-2021, jongensmodeblog

Published on juli 22nd, 2020 | by Colinda

0

Jongenskleding trends – Herfst Winter 2020-2021

Het nieuwe seizoen is in aantocht en wij nemen je mee op reis in onze zoektocht naar de leukste jongenskleding trends voor Herfst/Winter 2020-2021. Is jouw zoon een echte fashionlover of doet hij gewoon aan wat hij lekker vindt zitten? Waarschijnlijk dat laatste, maar hoe leuk is het wanneer je zoon er ook net even wat anders uitziet en aandacht besteedt aan wat hij draagt? Ga samen op ontdekking wat de nieuwste trend is voor de aankomende herfst en winter 2020-2021.

Bekijk de nieuwste collectie winterjassen voor jongens >>

Jongenskleding trends

Wat kinderen dragen heeft natuurlijk ook met de leeftijd van je zoon te maken. Kleine peuters en kleuters vinden het al fantastisch wanneer er herkenbare afbeeldingen op hun shirt staan en kun je zeker leuk slagen bij alle shops. Tieners en pubers zijn al een stuk kritischer. Hun maak je blij met kleding van hun favoriete merk of juist trendy items die bekende Youtubers en rappers dragen (schrik hierbij niet van de kosten 😉 ). Maar zolang ze nog bij je in huis wonen heb jij als moeder er nog steeds wat over te zeggen… toch??? Ga samen in overleg en kies kleding die jullie beiden leuk vinden en respecteer hierbij ook een beetje de mening van je zoon. Er is genoeg leuks te vinden, ook dit nieuwe herfst seizoen!

Trends Herfst/Winter 2020-2021

Trend: Duurzaamheid

Het milieu is het belangrijkste onderwerp waar iedereen met te maken krijgt. Ieder mens op welk plekje op onze aarde dan ook heeft er mee te maken. De een is er zich meer van bewust dan de ander. De een is al jarenlang ieder minuut van de dag bezig met duurzaamheid en alles wat daarbij komt kijken, de ander is pas net mee bezig. Zo ook is duurzame kinderkleding een belangrijk issue en eigenlijk wil ik het geen trend noemen. Eigenlijk is het gewoon een must dat alle merken hier mee aan de slag gaan. En gelukkig zien we dit ook steeds meer!

aiko boys, aaiko boys, aiko jongenskleding, nieuwe jongenskledingmerk, boyslabel, kindermode trends, jongenskleding winter 2020

Nieuw jongenskledingmerk Ai&Ko boys

Trend: Vintage

De vintage trend is een perfecte aansluiten op de trend Duurzaamheid. Of je dit allemaal nou een trend kunt noemen wil ik eigenlijk niet zeggen. Het is gewoon een must dat we bewuster omgaan met de aarde en onze natuur. En eigenlijk is dit al veel te laat. Dus koop wat vaker 2ehandskleding in een kringloop winkel, of organiseer samen met je vriendinnen of moeders van school “kleding-ruil-party’s” of wordt lid van een kledingruilgroep op Facebook. Als je een beetje zoekt, vind je hier soms parels die ook nog eens bijna niets kosten. Dus win=win!

Trend: Streetwear vs Sportswear

Streetwear en Sportswear loopt steeds meer in elkaar over. Je draagt wat je leuk vindt en zeker wat je lekker vindt zitten. Denk hierbij aan comfy kleding, strakke lijnen, met een basis van wit en veel primaire kleuren en grafische prints. Ook grote logos mogen hier niet ontbreken. Maar dan wel in de strakke en clean look. Felle kleuren met grafische patronen voeren hier de boventoon.

Het accent bij Streetwear komt steeds meer te liggen op sneakers. Deze zijn super belangrijk in de mode en hiermee kun je je favoriete stijl en merk goed vertegenwoordigen. Helemaal bij tieners en pubers worden sneakers echte fashion statements. Hierbij zijn merken als Off-White, Balenciaga en Alexander McQeen bepalend.

vingino winter 2020-2021

Always on-trend de collectie van Vingino 

Trend: Overleven

Mode laat zich ook beïnvloeden door de politiek en in een turbulent politiek klimaat zie je dat mode gebruikt wordt om te overleven en om je uit te drukken. We zien al even de camouflageprint in bonte kleuren, maar denk ook aan de terugkeer van cargobroeken, heuptasjes en sneakers met dikke spekzolen. We are survivers!

bellaire, jongenskleding, tienerkleding, jongenskledingmerk, boyslabel

Geliefd bij tieners het boyslabel Bellaire

Trend: Galaxy

Inspiratie van het ruimtevaart tijdperk verwerkt in fashion. 2020 is een intergalactisch jaar, want er is heel wat te doen in de ruimte. Er zijn maar liefst vier missies naar Mars gepland en er is zelfs een geheel nieuwe generatie bemande ruimtevaartuigen. we zien holografische stoffen en prints gebaseerd op ruimte en het heelal. Pas op voor buitenaardse styling 😉

sevenonseven, boyslabel, jongensmodeblog

Nieuw dit seizoen SevenOneSeven

Trend: Ruiten & corduroy

Ruiten, corduroy en velours beleven en comeback. Niet alleen voor een communie, bruiloft en speciale gelegenheid wordt het pak meer gedragen. Waarom zouden jongens niet gekleed kunnen gaan als echte meneertjes. We love it!

Check deze toffe winterjas >>

jongenskleding trends, kindermode trends winter 2020-2021, sevenoneseven, boyslabel, jongenskleding winter 2020-2021, jongensmodeblog

Roestkleuren, ruiten en borg zijn de trends voor herfst/winter 2020-2021

Modekleuren

Naturellen als prachtige aardetinten als camel, kaki, siërra, faded denim en olijfgroen zien we deze winter ook in de jongensmode terug. Blauw, zwart en grijs blijven favoriete jongenskleuren.

Dit zijn een paar van de belangrijkste jongenskleding trends. En ook vanuit deze trends kan je mixen. Het gaat het bij mode om er uit te kiezen wat jij wilt dragen. Wie je wilt zijn kun je perfect laten zien doormiddel van kleding. Mix & Match en zorg voor een eigen stijl die jij het prettigst vindt. Dat is belangrijk en niet of het een trend is of niet! Be Yourself!

kindermode trends herfst winter 2020-2021, raizzed

Perfect passende kleding van Raizzed

Bekijk hier de leukste jongenskleding webshops >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑