boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Jongenstrui, sweats en truien voor jongens, stoere sweaters voor jongens

Published on oktober 10th, 2014 | by de redactie

0

Boys will be boys

We hebben lang mogen genieten van een nazomer, maar het koude weer komt steeds dichterbij. Want ondanks dat de zon af en toe nog schijnt, is het toch vrij koud. Heel snel wordt het alweer tijd voor warme chocomelk, (hopelijk) sneeuw en lekkere dikke truien. De kleine mannen hoeven deze winter geen kou te lijden om er trendy bij te lopen. De truien deze herfst/winter zijn namelijk niet alleen heel warm, ze zijn ook super stoer!

Jongenstrui, stoere sweaters voor jongens

Jongenstrui voor ieder dag

Stoer, warm en comfortabel. Dit laatste is niet geheel onbelangrijk wanneer het gaat om het kleden van een jongen. Jongens willen rondrennen, ravotten en buitenspelen. In een trui kan jouw jongen helemaal vrij bewegen. Maar dit wil niet zeggen dat hij er niet leuk uit kan zien!

Trui met capuchon

Truien met capuchon hebben een sportieve uitstraling die bijna bij elke jongen past. En voor wie fan was van de stoere prints die we afgelopen zomer zagen op T-shirts, hier hoef je nog geen afscheid van te nemen. Deze zien we komende herfst/winter terug op de truien. Afbeeldingen van steden, dieren en grappige teksten geven de truien een eigen uitstraling. Van super stoer tot grappig en schattig. En deze diversiteit komt goed uit, want naast de eisen van mama (lekker warm en comfortabel) hebben de mannen zelf vaak ook een behoorlijk sterke mening.

Gekleurde truien, alles kan

Qua kleur kan in principe alles. Groen, grijs, verschillende kleuren blauw. Maar wil je dat jouw stoere jongen er helemaal bij loopt volgens de laatste trends? Ga dan voor een trui in oudblauw of herfstrood. Met deze kleuren zit je deze herfst/winter helemaal goed.

Jongenstrui, stoere sweaters voor jongens

LEES OOK:

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑