boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding julian maze, nieuw kinderkledingmerk, streetwear, streetwear kids

Published on november 26th, 2018 | by de redactie

0

Nieuw kinderkledingmerk: Julien Maze

Heb je het al gezien? Er is een nieuw kinderkledingmerk in kindermode land; Julien Maze. Een super tof kids streetwear label met een no-nonsense attitude en ontworpen door twee zeer sportieve vaders. Streetwear voor jongens en meisjes.

Bekijk meer nieuwe kindermerken >>

Julien Maze

Dat vaders ook van leuke kleren voor hun kids houden bewijze de ontwerpers van het nieuwe kinderkledingmerk Julien Maze bij deze! 
“Waarom zijn eigenlijk bijna alle kinderkledingmerken bedacht door vrouwen?” vroegen de kersverse vaders van Julien en Maze zich af. En waarom kunnen we niks vinden zonder eenhoorns voor meisjes of dinosaurussen voor jongens?” Ze stroopten hun modieuze mouwen op en gingen aan de slag. Het resultaat is het kids streetwear label Julian Maze waar zij zelf naar op zoek waren, maar nergens konden vinden.

julian maze, nieuw kinderkledingmerkFair play

Julien Maze is gebaseerd op dezelfde regels als het basketbalplein van weleer: iedereen is welkom, ongeacht geslacht, kleur of achtergrond, als je maar eerlijk speelt en tegen een stootje kan. “Dezelfde waarden die we onze kinderen mee willen geven in het leven,” leggen de heren uit. “Verder willen we dat ons merk uitgroeit tot een toffe plek. Net als het basketbalplein, waar kinderen, ouders en verzorgers ons optimistische geloof delen, dat écht contact de wereld een stuk mooier en veiliger maakt.”

Streetwear voor jongens en meiden

Los van die mooie woorden en waarden, moeten de kleren voor de 2-10 jarige jongens en meiden natuurlijk vooral ook comfortabel en cool zijn. En dat zijn ze. Gemaakt in Portugal van 100% katoen (GOTS gecertificeerd), trapt het merk af met een bescheiden collectie, die hongerig maakt naar meer. Zachte T-shirts, kleurrijke broeken en super originele loungepakken met hoodies. Maar alles kan ook door elkaar gedragen en met elkaar gecombineerd worden. Omdat iedereen anders is, maar ook helemaal zichzelf moet kunnen zijn. Precies waar het merk voor staat. 

Kids Streetwear

Julien Maze is een premium streetwear merk, met kleding waarin kinderen van 2-10 jaar de wereld kunnen ontdekken. Uitzoeken wie ze zijn zonder hokjes en vooroordelen. In kleren die niet uit sprookjesland komen, maar de echte wereld laten zien. Die gemaakt zijn met extra aandacht voor die wereld en die nooit, maar dan ook nooit jeuken.

Bekijk hier de hele collectie

julian maze, nieuw kinderkledingmerk, boyslabel

julian maze, nieuw kinderkledingmerk, streetwear, streetwear kids

nieuw kinderkledingmerk, streetwear, streetwear kids, streetwear jongens, stoere jongenskleding

ontwerpers julian maze, Worthy de Jong, Gerwin Dors, julian maze, nieuw kinderkledingmerk, boyslabel,

De ontwerpers van dit toffe kids streetwear label Julien Maze: Gerwin Dors, retail professional en zakelijk brein & Worthy de Jong, creatief talent en professioneel basketballer.

Nog meer kinderkleding merken >>

Bekijk ook: Outfit of the Day >>

Nieuwe winterjassen jongens >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑