boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding jumping the couch

Published on april 2nd, 2018 | by Yasmin

0

Xavi is Jumping the Couch

Op de vraag of Xavi een setje wilde testen van het Nederlandse merk Jumping the Couch hoefde ik na het zien van een foto van de collectie niet lang na te denken. Want dat wilden wij Absoluut!! Wat een verrassing was het toen het pakketje bezorgd werd, een waanzinnig tof shirt met de tekst “unplug” wat absoluut slaat op mijn eigen game-meneer en een super toffe short.

jumping the couch

Jumping the Couch

jumping the couchDe mooie stof was het eerste dat mij opviel toen ik de kleding uit de doos haalde en in mijn handen had. Het shirt is een soepel vallende stof in een frisse zomerkleur. De maat 152 is niet ruimvallend. Soms kan deze maat bij Xavi wat aan de ruimere kant zijn, terwijl een 146 te klein is. Maar het shirt valt eigenlijk wat kleiner dan ik had verwacht voor een maat 152. Het shirt valt smal en sluit mooi aan. De short in een toffe groene kleur is een mooie stevige stof, bevat stretch en voelt super zacht aan. Een omslag onderaan, steekzakken en twee kontzakken. Tevens zit er een koord in de band om de broek aan te trekken, super handig! Deze zit Xavi dan ook als gegoten.

sweatpants, korte broek

Xavi vindt de set super lekker zitten, na het passen wil hij het niet meer uit en daarom zeg ik meer dan goedgekeurd! Dit is dus echt een merk dat ik ga onthouden. Stoer, betaalbaar en van Nederlandse bodem. Jumping the Couch een stoer merk voor stoere jongens!

Xavi is 9 jaar, 1.44 m, hij draagt shirt maat 152 en short maat 146.

P.S. Xavi zou Xavi niet zijn als hij de naam ook heeft getest en het klopt: met deze kledingset kan je prima op de bank springen!

Benieuwd naar de rest uit de nieuwe zomercollectie van Jumping the Couch? Kijk hier verder >>

jumping the couch

jumping the couch

JTC, LMJ & BBL

Jumping the couch! Comfy, classy clothes voor ‘dudes’ die graag in de relax modus staan. En JTC heeft ook een zus: Little Miss Juliette. Een stoer, speels en kleurrijk kledingmerk voor meiden van 4 t/m 10 jaar. En voor de kleintjes is daar Beebielove. BBL ontwerpt kleding voor kinderen in de maten 44 tot en met 104. Kinderkleding ontworpen om te verrassen en inspireren en het gevoel van toen, waar we toch stiekem allemaal een beetje naar verlangen, naar boven te halen.

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑