Spannende jungle knuffels die lekker zacht zijn …

12 april 2015

Boris is gek op jungle knuffels, zijn hele kamer ligt er vol mee en de een is nog zachter dan de ander. Maar zijn favoriete pluche knuffels zijn op dit moment de super lange slang en de enge spinnen.

Jungle knuffels

Hier kan hij uren mee spelen en hij kletst er op los. Hij sleept ze mee naar buiten in zijn hut, ze mogen mee op de trampoline en daarna weer naar zijn kamer. En ’s avonds ligt meneer er heerlijk mee te slapen in zijn bedje, want zonder knuffel is slapen onmogelijk. Ben je eenmaal de favoriete knuffel bij Boris, dan wordt er ook intensief met je gespeeld en ben je zijn beste vriend.

Bekijk ook deze stoere dino kamer >>

plucheknuffel, jungle knuffels, dierenknuffels, pluche slange, pluche spinnen, knuffel spinnen, lange knuffel slang,

Shop hier slangen en spinnen knuffels

De mooiste dierenknuffels

Plucheknuffel.nl biedt niet zomaar een collectie knuffels, de webshop biedt het allergrootste knuffelassortiment in Europa aan. Of je nu op zoek bent naar een knuffel van 8cm of eentje van 4meter, je vind ze er allemaal. Het assortiment van Plucheknuffel.nl is verdeeld in verschillende thema’s, wat zoeken naar en bepaald dier extra makkelijk maakt. Zo zijn er pooldieren, boerderijdieren, insecten, jungle, zeedieren, vogels en is er een thema fantasie-knuffels.

Living Animals

De super grote pluche slang van 2,5 meter en de enge pluche spinnen zijn zwaar favoriet, want als stoere jongen kun je natuurlijk niet meer aankomen bij je vriendjes met een lief zacht beertje. Maar deze superslang en pluche spinnen zijn eigenlijk een beetje spannend en tegelijkertijd ook super zacht. De perfecte oplossing voor grote jongens die nog graag met pluche knuffels spelen en slapen.

plucheknuffels, papagaai knuffels, papegaai knuffel

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...
nintendo switch sinterklaas cadeau sinttip

Activiteiten en cadeautips voor de feestdagen – Nintendo

Het is november, en dat betekent dat de feestdagen eraan komen en Black Friday in aantocht is. Sinterklaas en Kerst,...