hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Win/Acties jurassic world fallen kingdom

Published on oktober 10th, 2018 | by de redactie

0

Jurassic World: Fallen Kingdom + WINACTIE

De wereld van dino’s is altijd spannend en geheimzinnig. Hoe was het toen ze nog leefden? Kun je je het voorstellen? Die machtige grote wezens tussen al die kleine mensen. Door de film Jurassic World kun je je inleven in de wereld van toen. Mijn jongens (13 en 15 jaar) vinden deze film fantastisch en super spannend, de jongste van 9 jaar laat ik deze film nog niet zien, want dan slaapt hij de hele week niet meer 😉 Vanaf vandaag is de Jurassic World Fallen Kingdom verkrijgbaar op DVD en Blu ray.

Bekijk meer winacties op Boyslabel >>

jurassic world fallen kingdom DVD winactieJurassic World

Het is 3 jaar geleden sinds het thema park en luxe resort Jurassic World werd vernietigd door ontsnapte dinosauriërs. Isla Nublar is nu door de mens verlaten en de overlevende dinosauriërs vechten voor zichzelf in de jungle. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland uitbarst, slaan Owen (Chris Pratt) en Claire (Bryce Dallas Howard) de handen ineen om de overgebleven dinosauriërs te redden van uitsterven.

Oertijdmuseum

Beleef de wereld van de dino’s in het Oertijdmuseum ofwel Dinosaurusmuseum te Boxtel. Dit museum is echt leuk, ook voor kinderen. Zo zijn er verschillende educatieve speurtochten en oertijdspelletjes te doen. In de bioscoop draaien diverse films. Maak kennis met “Lucy”, één van de oudste mensen ooit gevonden. Bekijk de grootste potvis van Nederland, en de vele dinosaurusskeletten zoals o.a. een Brachiosaurus, Diplodocus en T. rex. Buiten is er een speeltuin, oertijdtuin en oertijdwoud. Tussen de meer dan 1.000 soorten bomen en struiken staan allerlei levensechte diermodellen uit lang vervlogen tijden. Kom ook naar het dorp en vang alle loslopende dino’s!

WINACTIE Jurassic World (2x kans)

Ben jij ook een echte Jurassic World fan en wil je graag de film Jurassic World: Fallen Kingdom zien? Doe mee met onze winactie en maak 2x kans op de DVD samen met 2 vrijkaarten voor het Oertijdmuseum. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze film wilt winnen. De namen van 2 winnaars staan woensdag 17 oktober hier op Boyslabel. Dan kunnen jullie lekker in de herfstvakantie de film kijken en een bezoek brengen aan het Oertijdmuseum. Good Luck! 

WIN de Jurassic World DVD en 2 vrijkaarten voor het Oertijd museum

jurassic world fallen kingdom DVD winactie

jurassic world fallen kingdom DVD winactie

Bekijk ook deze stoere dino kamer >>

Speel de dino wereld na met Playmobil >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/jurassic-world-fallen-kingdom/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/jurassic-world-fallen-kingdom
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k