Ad SquareAd Square


Baby

Published on mei 12th, 2017 | by de redactie

0

Lifestyle for baby & kids

Op het moment dat je moeder wordt, krijg je er meteen een nieuwe hobby bij. Gegarandeerd dat dat bij iedereen gebeurt. Bij een uitstapje naar welke stad dan ook, gaan wij altijd op zoek naar de allerleukste kinderwinkel die er te vinden is! Heerlijk voor de nodige kinderkamerinspiratie of voor een leuk, lief cadeautje.

Nu is de stad Leiden absoluut een aanrader te bezoeken om haar historische centrum. En daar vonden wij aan de Nieuwe Rijn de super leuke kinderlifestyle winkel Jut en Juul. Eigenaresse Anne struint stad en land af op zoek naar de allermooiste, nieuwste, hipste en leukste baby- en kinderlifestyle producten, kleertjes en kraamcadeautjes. Hierdoor heeft ze een zeer verrassend assortiment met mooie kwalitatieve bekende baby- en kindermerken aangevuld met veel unieke en originele kinderlabels die je in deze combinatie niet zomaar overal tegen komt.

Jut en Juul babykleding en babyaccessoires en kraamcadeautjes

Wij vonden bij Jut en Juul ook een hele mooie collectie Koeka kleertjes en dekentjes in geweldig mooie hippe kleuren van super zachte kwaliteit stoffen. En we zijn zoals velen verliefd op de mooie feestelijke producten van Engelpunt waarmee je een feestje kunt bouwen en alles kunt versieren. Vergeet al het prachtige beddengoed en nachtlampjes niet, dan weet je zeker dat jouw kleintje elke nacht zoet zal dromen. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het enorme mooie kinderlifestyle assortiment van Jut en Juul, dus ga snel zelf kijken wat er nog meer te ontdekken is!

schilderij voor kinderkamer, schilderij babykamer, kinderkamerkunst, babykamekunst, jut en juul, jutenjuul, kraamcadeau, baby

Je slaagt bij Jut en Juul sowieso of het nu om babybasics, geweldig hippe Milestone kaarten, de liefste nachtlampje voor zijn kamertje of de eerste super originele rugzakje voor de crèche is. Wij weten zeker dat je niet met lege handen Anne haar winkel verlaat. Bovendien heeft ze ook een geweldig fijne webshop www.jutenjuul.nl waar je alles heel makkelijk online kunt kopen als je niet in de gelegenheid bent Leiden te bezoeken. En ook hier ben je snel even zoet, al was het maar om de enorme dosis inspiratie die je bij Jut en Juul opdoet.

oyoy_mini_kids-vloerkleed_adventure_koop_je_online_bij_jut_en_juul_sfeer-max-w800

Vloerkleed Adventure voor de kleine coureurs

Uniek behang voor in de kinderkamer!

babykamer inspiratie, babykameraccessoires, koekadekentjes, koeka, jut en juul, baby

Alles voor baby’s vindt je op Babylabel >>

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑