boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby fermlivingkids, ferm living kids online, online kinderwinkel, lifestylewinkel, hippe kinderspullen

Published on februari 5th, 2020 | by de redactie

0

Hippe lifestyle wannahaves for baby & kids

Op het moment dat je moeder wordt, krijg je er meteen een nieuwe hobby bij. Gegarandeerd dat dat bij iedereen gebeurt. Bij een uitstapje naar welke stad dan ook, gaan wij altijd op zoek naar de allerleukste kinderwinkel die er te vinden is! Heerlijk voor de nodige kinderkamerinspiratie of voor een leuk, lief cadeautje. Dit keer hebben wij een hele leuke winkel gevonden: Jut en Juul, waar je zeker een kijkje moet gaan nemen!

Jut en Juul winkel in Leiden

Nu is de stad Leiden absoluut een aanrader te bezoeken om haar historische centrum. En daar vonden wij aan de Nieuwe Rijn de super leuke kinderlifestyle winkel Jut en Juul. Eigenaresse Anne struint stad en land af op zoek naar de allermooiste, nieuwste, hipste en leukste baby– en kinderlifestyle producten, kleertjes en kraamcadeautjes. Hierdoor heeft ze een zeer verrassend assortiment. De winkel en shop zit vol met mooie kwalitatieve bekende baby- en kindermerken aangevuld met veel unieke en originele kinderlabels die je in deze combinatie niet zomaar overal tegen komt.

jut en juul, online kinderwinkel, jongenskamer accessoires, kinderkamer winkel, fermlivingkids, ferm living kids online, online kinderwinkel, lifestylewinkel, hippe kinderspullen

Shop hier

Jut en Juul online shop

Wij vonden bij Jut en Juul ook een hele mooie babykleertjes en dekentjes in geweldig mooie hippe kleuren van super zachte kwaliteit stoffen. Vergeet al het prachtige beddengoed en nachtlampjes niet, dan weet je zeker dat jouw kleintje elke nacht zoet zal dromen.

Favoriet bij ons zijn de merken Konges Slojd, PlayforEver, prachtige kinderkamer accessoires en speelgoed van FermLivingKids, de mooie tassen van Sticky Lemon, de vilten dierenkoppen en behang van Inke. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het enorme mooie kinderlifestyle assortiment van Jut en Juul. Dus ga snel zelf kijken wat er nog meer te ontdekken is!

jut en juul, online kinderwinkel, jongenskamer accessoires, kinderkamer winkel, speciale auto's

Playforever auto

Hippe kinderkamer accessoires

Je slaagt bij Jut en Juul sowieso of het nu om babybasics, geweldig hippe kinderkamer accessoires of super tof houten speelgoed, de liefste nachtlampje voor zijn kamertje of een super originele rugzakje voor naar school is. Wij weten zeker dat je niet met lege handen Anne haar winkel verlaat. Het kan zijn in de fijne webshop waar je alles heel makkelijk online kunt kopen of kom langs in haar prachtige winkel in Leiden, want hier raak je niet uitgekeken. Al is het maar om de enorme dosis inspiratie die je bij Jut en Juul opdoet.

Bekijk en shop veel meer leuke baby- en kinder accessoires van Jut en Juul online in de;

WEBSHOP

Houten autobaan

jut en juul, jut en juul lifestyle for kids, jut en juul kinderwinkel, behang ink, jongensbehang, ruimte behang

Uniek behang voor in de kinderkamer!

babykamer inspiratie, babykameraccessoires, koekadekentjes, koeka, jut en juul, baby

Meer voor baby’s vindt je op Babylabel >>

Van babykamer naar jongenskamer >>

Meer jongenskamer inspiraties >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑