boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feestkleding legends 22, jongenskleding, kerst kinderkleding, kerstkleding

Published on december 16th, 2019 | by de redactie

0

Yeah, it’s Party Time!

Nog even en dan is het alweer kerst. Mocht je graag nog nieuwe feestkleding voor je kinderen willen kopen, dan is het nu eigenlijk wel het moment. Boris mocht zelf zijn kerst outfit uitzoeken dit jaar. Samen selecteerden wij voor jullie de allerleukste kerst kinderkleding voor de jongens uit de collectie van Legends22.

Meer feestkleding voor jongens >>

kerst kinderkleding, legends22, shirt met olifantenprint, grappig kerstshirt

Kerst kinderkleding

Meteen valt onze blik op een supertof shirt met te gekke print. Grappig maar toch stijlvol en helemaal leuk voor de feestdagen. Boris vindt deze ook meteen leuk. Bij Legends22 hebben ze een bijpassende joggpants, maar ik zou het dragen met een jeans en misschien ook wel met een jasje. Alleen voor nu hebben we het shirt gecombineerd met een neon shirt eronder, omdat het best koud buiten is en dit een longsleeve is en geen sweater. Of een hele dunne dan 😉 Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook tof vind staan. De stiksel in het shirt zijn ook geel en dat komt dan wel terug.

kerst kinderkleding, legends22, shirt met olifantenprint, grappig kerstshirt

Grappige feestlook

Ik vind die combinatie stoer en feestelijk dan wel erg handig. Tijdens de feestdagen dragen we een mooi colbertjasje over deze longsleeve voor een feestelijke look. Het shirt heeft als ondergrond de kleuren donkerblauw en heel donkergrijs, dus je kunt er alles bij dragen. Perfect voor de boys!

Hoewel de keus voor de hand ligt om te kiezen voor een blauwe joggpants, gaan we toch voor een de combinatie met een zwarte jeans. Een stoere jeans met een mooie wassing. De outfit style ik graag af met accesoires. In dit geval heeft het shirt ook een leuke print met een hoedje en maken wij deze combi ook af met een hoedje voor Boris.

Wat zijn jullie musthaves voor deze kerst? Heb jij al een leuke kerstoutfit voor jouw zoon gehaald of draagt hij nette kleding tijdens de kerst. Stiekem vind ik een foute kersttrui ook geweldig staan bij kinderen 🙂

Fijne feestdagen!

kerst kinderkleding

Heb je Nathan al gezien in zijn stoere vest met voetbal print >>

LEES OOK:

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑