boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest

Published on december 6th, 2017 | by de redactie

0

‘Happy shopping’ voor Kerst

De Kerst periode is begonnen. We gaan kijken wat er dit jaar onder de kerstboom komt te liggen. We gaan op zoek naar de leukste kerstcadeautjes voor de jongens.

Kerst

Als ik kijk naar hoe het bij ons altijd ging dan was het Sinterklaas brengt het speelgoed en de Kerstman komt met kleding, verwen producten en leuke items voor je kamer. En als er dan speelgoed is dan zijn het meestal de gezelschaps spellen of puzzels. De data liggen zo dicht bij elkaar en het is steeds meer een gewoonte om beide happenings met cadeaus te vieren. Ik ben benieuwd hoe jullie dat doen.

Kerstcadeautjes voor de jongens

Voor de kerst heb ik een overzicht gemaakt van mijn favoriete kerstcadeautjes voor de jongens. En dan met fijne luxe items voor kamer, aan tafel en items die je misschien niet ‘zomaar’ koopt. Dan is wat cadeautjes onder de kerstboom de perfecte aanleiding! Happy shopping.

Happy diner time

Voor aan tafel is ook zoveel leuks te vinden. Zelf ben ik groot fan van de tijdloze klassieker Design Letters. En bij mijn oudste is nu de eerste interesse voor klok kijken begonnen dus toen ik dit bord zag moest die in mijn Kerst lijst aanbeveling.

hippe-kerst-cadeautjes-kinder-cadeautjes-baby-kerstcadeautjes

Melanime bord ‘dinner time’

Melanime bowl mouse

Blafre brood doos tractor

Melanime bestek set alfabet

Melanime cup mouse

Design letters letter beker

Blafre brood doos polar bear

Design placemat car grijs

Grote kerstcadeaus

En ieder jaar komt de Kerstman ook met een cadeau welke niet onder de kerstboom past. Iedere keer weer een uitdaging om het verborgen te houden en hoe de ontvanger naar het cadeau te begeleiden. Een briefje in een klein doosje verstoppen? Een klein pakje vastmaken aan een touwtje welke verbonden is met het grote cadeau? Want hoe verstop je zo’n leuke houten garage onder een kerstboom? Alle tips zijn welkom.

Kerst cadeautjes, jongens cadeautjes

Voetbal opbergzak (meteen goed voor voornemens)

Rugtas Wild Monster

Misioo vierkant ballenbad XXL

HAPE werk bank

HAPE auto garage

Nobodinoz zitzak

En ben je ook aan het bedenken hoe je de tafel gaat versieren met kerst? Vergeet dan ook niet even te kijken bij de party collectie op de site. Er zijn diverse glitter confetti, kerst bordjes en bekers en Merry Christmas cake toppers te vinden.

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑