Ad SquareAd Square


Jongenskamers

Published on november 29th, 2017 | by Colinda

0

Kleurrijke kinderkamer decoraties

De aankleding van de kinderkamer is een favoriete bezigheid van ons. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar de leukste shops met accessoires en decoraties om de kamertjes van onze kids om te toveren tot stoere kinderkamers.

Kidsdecoshop

En zo kwamen wij uit bij Kidsdecoshop. Zij verkopen leuke en kleurrijke decoratieve artikelen. Iedere kinderkamer tover je om tot een waar paradijs. Ze hebben een uitgebreid assortiment van kapstokken, vloerkleden, kinderbehang. Maar ook muurstickers, kinderlampen en nog veel meer. De bijzondere merken als Eina Design, SNURK, Sass & Belle, Petit Monkey, Nattiot en Lilipinso maken kleurrijke kinderkamer accessoires die de kamer van jouw kleintje opfleuren.

Thema kinderkamers

Alle artikelen zijn met zorg geselecteerd en zijn onderverdeeld in verschillende themakamers zodat je een kinderkamer geheel in stijl kunt samenstellen en eindeloos alle accessoires kunt combineren.

Of het nu een ridderkamer, voertuigenkamer of drakenkamer gaat worden, ze hebben voor ieder kind zijn/haar favoriete thema. Alle kinderkamer decoratie vind je gerangschikt per thema, super handig! Combineer de muurstickers en vloerkleden met lampen, kapstokken of andere accessoires van het betreffende thema en het wordt een kinderkamer geheel in stijl!

Speeltenten

Spelen in je eigen speeltent; welk kind wil dit niet? Even waan je je als kind in een compleet andere wereld. Indiaantje spelen in een stoere wigwam, leef je uit als boer of speel in je eigen garagetent en ga lekker sleutelen aan auto’s. In deze toffe speeltenten kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, en ze staan ook nog eens geweldig op de kinderkamer.

Bekijk en shop de leukste kinderkamer decoraties bij Kidsdecoshop

Kinderkapstok Dino Eina Design

Vloerkleed Sterrenhemel Nattiot

Kinderbehang Sterrenhemel Lilipinso (achtergrond)

Dekbedovertrek Dino SNURK

Nachtlampje Ster Petit Monkey

Boekensteun Dino Sass & Belle

Beddengoed van SNURK

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑