boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen kinder schooltas, FjällRäven, FjällRäven rugtas, jongenstassen, stoere jongenstas

Published on augustus 26th, 2018 | by de redactie

0

Hoe kies je de juiste kinder schooltas

Wanneer je (voor het eerst) naar school gaat is het natuurlijk een feest om een nieuwe schooltas uit te zoeken om al je spulletjes in mee te nemen. Een drinkbeker, een lunchbox, een stuk fruit en misschien ook nog een paar handschoenen of je bril. Uiteraard wil je dat deze kinder schooltas er super leuk uitziet, maar wat nog veel belangrijker is is of hij wel goed past. Er zit wel degelijk verschil in maten in alle tassen.

De juiste maat kinder schooltas

Het is belangrijk om te kijken welke maat schooltas goed past bij je kind. Zo heb je speciale peutertassen voor kleine kinderen die naar de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf gaan. Houdt hierbij rekening met de grootte van de tas, koop deze liever niet op de groei. Let ook goed op verstelbare schouderbanden, zodat hij zelf zijn tas kan dragen en dat natuurlijk alles erin past wat nodig is, zoals de favoriete knuffel en misschien nog een speen.

Bij de aanschaf van een kinder schooltas voor jouw kleuter die net naar school gaat geldt ook hier weer dat je vooral moet letten dat het formaat van de tas passend is bij je kind en ook de verstelbare schouderbanden. Ook is het fijn wanneer je kind een drinkbeker meeneemt, dat de tas gelamineerd is en beschermt is tegen ongelukjes en vuile kinderhandjes. Past de broodtrommel en drinkbeker er goed in? Kan je kind de rits van de tas zelf eenvoudig open en dicht krijgen?

Laat jouw kids een stevige, stoere en veilige rugzak dragen

Gaat je kind naar de bovenbouw van de basisschool? Dan mag de tas al een stuk groter zijn en lekker stoer. Als je veel moet meenemen naar school kun je het beste kiezen voor een rugzak. Hier wordt je rug namelijk het meest mee ontlast. Zorg er wel voor dat deze goed stevig is, want al die schoolboeken en misschien zelfs een laptop moeten wel goed beschermd in deze tas zitten.

Populaire onder de kids zijn de FjällRäven rugtassen. Deze kinder schooltassen zijn sterk en gemaakt van duurzame materialen en ze zijn verkrijgbaar in heel veel trendy kleuren!

Check bagageonline voor een enorm uitgebreid assortiment toffe schooltassen voor kinderen, en ook voor jezelf, want tassen hebben we nooit genoeg!

Back to School >>

Kijk hier voor meer Back to School styling inspiratie >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑