Sverre in zijn kinder politiepak: Handen omhoog!

27 januari 2018

Nadat ik een weekendje weg was geweest met de kinderen, lag er een grote verrassing voor mijn kleine Viking in de bus. Van Carnavalsland.nl had hij een geweldig kinder politiepakje gekregen om uit te proberen! Dat had hem niet blijer kunnen maken. Als iemand gek is op alles wat met de politie te maken heeft, is het Sverre wel.

Meer verkleedkleding voor jongens >>

Verkleedkleding Politiekostuum

kinder politiepakjeWe pakken het samen uit. De stof van het kinder politiepakje is mooi en dik. Het valt me op dat het erg veel op een origineel politiepak lijkt. In de broek zit elastiek in de boord zodat het altijd past. In de pet zit achterin ook elastiek zodat hij stevig op blijft zitten. Het overhemd sluit met knoopjes. Het is een mooi geheel en hij zal zeker bekijks trekken! Hij mag het even passen maar daarna moet hij naar bed, het is al veel te laat.

Die avond neem ik een kijkje op de site. Wauw zeg, als import Brabander, die carnaval zeker weet te waarderen, ben ik toch wel onder de indruk. Wat een enorme keuze. Alles staat netjes in categorieën, zowel onder volwassenen, kinderen en baby’s, als onder onderwerp zoals geschiedenis, beroepen en gelegenheden. Dat geeft een fijn overzicht. Maar kunt er ook terecht voor onder andere (professionele) schmink, fopcadeau’s en themafeestjes. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken en ze hebben het wel. Stiekem zie ik voor mezelf wel erg leuke dingen, bijvoorbeeld een geweldige pauwenjas, en voor mijn dochter is er ook genoeg. Ik zie dat er een megastore in Borne is, en een winkel in Oldenzaal. Maar online is helemaal makkelijk natuurlijk, en snel in huis.

Kinder politiepakje

De volgende morgen moet het politiepak weer aan, loeiend als een sirene rent Sverre de huiskamer rond, achter zijn zusje aan. Zij is de dief die een koekje gepikt heeft en hij gaat haar arresteren. Met zijn handboeien grijpt hij haar hardhandig en ik kan net voorkomen dat hij haar tegen de grond drukt en op haar gaat zitten. ‘Genoeg jongens! Genoeg! En nu je gewone kleren aan want school begint zo!’ Sverre kijkt me aan ‘Maar mam, ik wil dit aan naar school’. ‘Helaas jongen, nog even wachten tot carnaval, dan mag je dit kinder politiepakje aan naar school’ zeg ik. Na even aandringen gaat hij gelukkig akkoord.

School zou wel een stuk veiliger zijn met Sverre als politieagent, hij neemt zijn taak wel erg serieus in dit geweldige kinder politiepakje!

kinder politiepakje

 

kinder politiepakje

Wat een stoer kinder politiepakje
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...