boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen kinder regenkleding, kinder paraplu, kinder regenlaarzen

Published on augustus 11th, 2016 | by de redactie

0

Rain is just confetti from the sky

Rain is just confetti from the sky. Dat is wel een hele positieve manier om naar de Hollandse regenbuien te kijken. Zeker omdat we er ook dit seizoen best nog wel wat mee te maken krijgen. Een andere manier om vrolijk te worden van regen is om je eens te verdiepen in de leuke items die te verkrijgen zijn om de bui net even wat leuker te maken.

Vrolijke kinder regenkleding en accessoires

Bij Kleine Zebra hebben ze veel bijzonder leuke kinder regenkleding en accessoires zoals de vierkante dieren paraplu’s van Janod. Zij toveren een alledaagse ‘saaie’ paraplu om in een kleurrijk hebbeding voor de kids met keuze uit een wolf, tijger, draak, kat of koe. Liever een ander model? Je vind ook de Skip Hop paraplu’s en de kinder plu’s van Lilliputiens.

Bij Bergstein kan je terecht voor comfortabele regenlaarsjes in vrolijke kleuren. Ideaal voor de regenplas springers onder ons en leuk om te matchen in de kleuren van je paraplu. Naast de reguliere regenlaarsjes heeft Bergstein ook zeer comfortabel warme winter laarsjes met een fleece vachtje erin. Daarmee blijven de voetjes heerlijk warm. Ook tijdens een regenbui.

Voor je het weet gaan je kids zich ’s ochtends aankleden met kaplaarzen en paraplu in de hand en vragen ze je verlangend (zij wel) wanneer het nou eindelijk eens gaat regenen. Een gelukje voor hen… In ons kleine kikkerlandje heb je zeker wel een keertje prijs.

kinder regenkleding, kinder paraplu, kinder regenlaarzen

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑