hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderboeken kinderboeken

Published on oktober 2nd, 2019 | by Colinda

0

Boris zijn kinderboeken top 10 – Kinderboekenweek 2019

Jippie, van 2 t/m 13 oktober vindt de 65ste editie van de Kinderboekenweek plaats. Daarom even onze kinderboeken top 10 op een rij. En weet je wat zo leuk is aan de Kinderboekenweek? Bij besteding vanaf 10,- aan Nederlandstalige kinderboeken krijg je gratis het Kinderboekenweekgeschenk, Haaientanden van Anna Woltz, bij!

Ook leuk zijn deze leuke jongensboeken >>

Onze kinderboeken top 10

Boris is gek op lezen en heeft voor jou zijn favoriete kinderboeken top 10 op een rij gezet. Deze boeken heeft hij al gelezen óf staan op zijn verlanglijstje. Tijdens de Kinderboekenweek mag hij altijd 1 kinderboek uitzoeken. Welke zal het dit jaar worden?

de avonturen van max kruimel 3, leuk jongensboek

Bekijk hier meer

1. De avonturen van Max Kruimel 3 – Rachel Renée Russell

Het derde deel in de serie De avonturen van Max Kruimel. Max heeft drie inbrekers in zijn middelbare school ontdekt. Maar nu gaan de inbrekers juist achter hem aan. Klasgenoot Erin helpt hem te ontsnappen, maar niet voor lang. Lukt het Erin en Max om de inbrekers te ontlopen? En krijgen de inbrekers uiteindelijk hun verdiende loon?

slimme rik, kinderboek

Bekijk hier meer

2. Slimme Rik: Klauwen thuis! – Mark Parisi

Voor de lezers vanaf 8 jaar is hier het tweede deel in de serie Slimme Rik van Mark Parisi. In dit deel vindt Rik een pagina uit het dagboek van zijn zus en ontdekt hij een groot geheim. Erica is er van overtuigd dat Rik een weerwolf is. Rik moet en zal de rest van het dagboek vinden. Hoe beschermt hij iedereen tegen zichzelf?

keesie kippenkop en de rioolridder, kinderboeken top 10, boyslabel, kinderboeken

Bekijk hier meer

3. Keesie Kippenkop – De rioolridder – Jozua Douglas

Dit is absoluut één van de favoriete kinderboeken van Boris van dit moment! Hij heeft het boek gekregen van uitgeverij Fontein en is er meteen in begonnen en heeft het (bijna) in één keer uitgelezen. Een boek vol humor, spanning en vol met rariteiten, precies wat hij leuk vindt.

Keesie Kippenkop heeft het niet makkelijk. Hij is verlegen, hij heeft flaporen en een rare achternaam. Om te ontkomen aan de pestkoppen van school, verstopt hij zich in een openstaande rioolput. Daar ontmoet hij een schuwe man in een duikerspak. De ontmoeting met deze vreemde ‘onderduiker’ is het begin van een spannend en humoristisch avontuur.

Guinness world records 2020

Bekijk hier meer

4. Guinness world records 2020 – Guinness World Records Ltd

Wie kent het niet: het Guinness World Records boek. De nieuwste uitgave, waarin een enorme verscheidenheid aan topprestaties wordt vermeld. Maak kennis met de meest bizarre records en hen die het record hebben gevestigd.

ontzettend irritant, kinderboeken

Bekijk hier meer

5. Ontzettend irritant – Andy Griffiths & Terry Denton

Vraag jij altijd na een lange autorit of je er al bent? Aap jij mensen na? Eet jij expres het laatste snoepje op? Kortom: vind jij het leuk om soms gewoon lekker irritant te zijn? Dan past dit boek bij jou. Ontzettend irritant van Andy Griffiths is een boek vol avonturen van Andy met een irritante vlieg, gekke danspasjes en een loodzwaar kampeerbed.

Bekijk hier meer

6. Geheim agent oma 2.0: De grote goudroof – Manon Sikkel

Max heeft twee oma’s. De ene oma leest hem voor en breit kriebeltruien voor hem. Zijn andere oma is geheim agent. Ze maakt bommen onschadelijk en heeft een zelfrijdende spionnenauto. Ondanks dat ze een hele coole oma is, is ze niet zo goed in een lieve oma zijn. Als Max met haar mee gaat op een nieuwe missie gaat hij haar daar mee helpen.

kinderboeken top 10, het waanzinnige boek over je lichaam

Bekijk hier meer

7. Het waanzinnige boek over je lichaam – Andy Griffiths en Terry Denton

Een nieuw waanzinnig en onzinnig boek van de auteurs van ‘De waanzinnige boomhut’ Hallo! Lees het meest ONVERANTWOORDE boek over het menselijk lichaam OOIT! Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over: – de gekste – de harigste – de stoerste – de meest explosieve & – de smerigste onderdelen van je lichaam!

Bekijk hier meer

8. Goede reis, opa! – Vivian den Hollander

Opa heeft voor zijn verjaardag een speciaal cadeau gekregen: een luchtballonvaart. Tom en Hila mogen dan met opa mee. Het blijkt alleen nog niet zo makkelijk om bij de plek te komen waar de ballon opstijgt. Opa krijgt een lekke band onderweg en de sportauto van papa pruttelt…

Bekijk hier meer

9. Pech onderweg – Jozua Douglas

Een boek dat perfect past bij het thema van de Kinderboekenweek: Pech onderweg. In dit boek reist een tijdmachine per ongeluk naar de dinosaurustijd, heeft een woest wezen het voorzien op een duikbootje en neemt een spookkarretje de verkeerde afslag in een spookhuis. De verhalen in deze bundel worden aangevuld met zwart-witillustraties van Geert Gratama.

Bekijk hier meer

10. Boreas en de zeven zeeën

Boreas weet het zeker: zijn ouders gaan scheiden. Ze doen de laatste tijd zo geheimzinnig… Wanneer ze hem eindelijk vertellen wat er aan de hand is, gaat het gelukkig om iets anders, maar het is net zo ingrijpend: ze gaan drie jaar rond de wereld zeilen! Alles is al geregeld en Boreas zal online les krijgen. In eerste instantie wil Boreas helemaal niet mee en verveelt hij zich dood aan boord. Maar al snel beleeft hij het ene na het andere avontuur. Helemáál als zijn beste vriendin Merel een zomervakantie lang met hen meevaart.

Dan stellen Boreas’ ouders hem voor de keus: wil hij met Merel mee terug naar Nederland en wonen bij zijn opa en oma, of vaart hij verder mee? Mina Witteman schreef een spannend verhaal boordevol actie. Met avonturen als man over boord en tijdens harde wind in het kraaiennest klimmen, maar ook met een gevluchte Soedanese jongen op een vlot en een echte tractorrace. En dat maakt dit boek geschikt voor álle avonturiers – of ze nu kunnen zeilen of niet!

Wat zijn jullie favoriete kinderboeken?

Staan de favoriete kinderboeken van jouw kind hier ook tussen? Of misschien helemaal niet? Laat het ons weten wat jouw TIP is. Dan gaan we deze ook nog lekker lezen!

Ook favoriet: Geronimo Stilton kinderboeken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen voorjaar 2020, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, tumble n dry online kopen, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindersneakers, jongensmode 2020, kinderschoenen 2020, stoere jongens sneakers, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  shoesme jongensschoenen Ad Square
  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires Ad Square
  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting jongenstassen
  jut en juul kinderkamer accessoires muurstickers kinderkamer