boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfeestjes Kinderfeestje corona proof, Kinderfeestje coronaproof

Published on november 19th, 2020 | by de redactie

0

Kinderfeestje voor 7 jongens in Corona tijd. Hoe en wat gaan we doen???

Het is wat met die verjaardagen in deze tijd. Hoe vier je het?  Met wie vier je het? En wat doe je met een kinderfeestje? Deze moet natuurlijk wel kinderfeestje Corona proof zijn!

Kinderfeestje corona proof

Monkeytown ofzo kon nog. Maar wil je dat? En de horeca is niet open. Wij hadden Fynn z’n feestje en zaten heel erg te twijfelen wat we gingen doen. Iets buiten kan gewoon niet in deze tijd en ik zag het echt niet zitten om ergens heen te gaan.

Maar thuis met 7 jongens is ook niet echt ideaal. Ik ben ook niet het type wat de hele middag volpland. Mijn ervaring is ook dat het nooit gaat zoals je hebt gepland.

Kinderfeestje thuis

Uiteindelijk hebben we besloten om het toch thuis te doen. Het enige wat we hadden voorbereid was dat we doosjes Lego hadden besteld. Iedere jongen kreeg een doosje die we op dat moment in elkaar gingen zetten. Wat was dat een succes! Elke jongen vindt Lego leuk! En daarna konden ze er lekker mee spelen.

Voordat we met de Lego gingen bouwen hadden we de cadeautjes gedaan, gegeten en even buiten uitgeraasd. Dus tijdens het bouwen waren ze heerlijk rustig bezig. Laatste 3 kwartier van het feestje hadden we nog een filmpje aangezet en na 3 uur feest was het tijd om naar huis te gaan. Voor jongens van 5/6 jaar is dat ook echt lang genoeg.

Lego kinderfeestje, lego feestje, kinderfeestje corona proof, coronaprood kinderfeest

Tips voor coronaproof kinderfeestje

We hadden doosjes gekocht van 7,99 bij Kruidvat. Deze zijn perfect qua tijd dat ze ermee bezig zijn en moeilijkheidsgraad voor deze leeftijd is ook goed. Kijk naar de leeftijd. Iets wat te moeilijk is kan frustrerend werken ook als ze er te lang mee zijn zullen ze er snel klaar mee zijn.

Soms heeft Kruidvat een aanbieding. Wij hadden nu 2de doosje voor de helft. Scheelt toch weer!

Sommige kinderen hebben Lego en zijn echt gedreven in het bouwen. Sommige zullen hulp nodig hebben. Op deze leeftijd zie je veel verschil in inzicht en motoriek.

Hoe vieren jullie de kinderverjaardagen? Heb jij ook een kinderfeestje in corona proof style georganiseerd? Laat het ons weten.

LEES OOK:

Tags: , , ,...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑