boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers kinderkamer nachtkastje, industriele kinderkamer, nacht kastje, PIB

Published on november 30th, 2018 | by Anne

0

Een vleugje vintage happiness in de kinderkamer

Wat maakt een kinderkamer nu uniek en bijzonder? Is dat de geur van een nieuwe lik verf? Alles spiksplinternieuw ? Of kijk je in een interieur-magazine en ga je met een afbeelding naar de winkel toe? Juist de mooie familiestukken en artikelen met een verhaal geven dát net wat meer aan het interieur. Ik kan soms wel eens jaloers kijken naar die mooie vintage en industriële vondsten van mensen. Mij lukt dat dus zelden. Net als van die gave oude familiestukken. Alleen die heb ik niet, maar dat wil niet zeggen dat ik niet van een vintage stijltje hou. Nu heb ik hét item dat net die heerlijke shabby chic uitstraling geeft aan de        kinderkamer

Een handig kinderkamer nachtkastje

De kamer van Beau mist nog wat en ik ging aan de slag. Alwéér? Yup alweer. Na de aanschaf van een groot bed kwam ik tot de conclusie dat hij nog een nachtkastje nodig heeft. Een bedlampje, een boekje, , die belangrijke gevonden steen. Die grond raakte bezaaid met boekjes en het stoeltje dat er uit nood stond werd te klein! Ik overwoog een tijdschriften rek. De ideale oplossing voor alle boekjes alleen kan daar geen lampje op.

kinderkamer nachtkastje, industriele kinderkamer, nacht kastje, PIBOok wist ik dat ik iets wilde in een beetje een vintage stijl. Bij het bed dat wij hebben past wel een industriële, loft achtige stijl. Op zoek dus naar stoere industriële tafels of kastjes en wel graag een beetje stevig. Dat is nog een lastige zoektocht. PIB is een webshop vol met producten voor de vintagestijl in je huis. Eigenlijk een winkel vol met die mooie oudere meubels en accessoires die wij allemaal zo graag kopen bij de kringloop winkel. Alleen is niet iedereen even goed in het vinden van die producten en moet je die items vaak even opknappen. Ik ben niet een mega klusser! Bij PIB is alles nieuw en hoef je niets op te knappen.

Edgar bijzettafel

Ik wilde geen echt nachtkastje ook omdat ik wel eens wat veranderen, en er zijn meubelstukken in mijn huis die wel eens een nieuwe plekje krijgen. Dan staat eens iets op de ene kamer en dan op de andere! De Edgar bijzettafel leek mij het perfecte nachtkastje! De mooie opstaande rand, en de frisse kleur maakt het heel geschikt voor een kinderkamer. Zo zie je maar weer dat je niet altijd hoeft te slagen tussen de kinderkamer artikelen verruim je blik eens!

Toen de tafel heel handig thuisbezorgd werd schrok ik even…een bouw pakket? Argghhh, maar nee alles viel mee. Duidelijke uitleg en materialen zijn bijgevoegd. Ik stond voor niets met mijn boormachine in de aanslag!

Het tafeltje past perfect op de kamer van Beau, het is precies hoog genoeg voor naast het bed  en doordat het een oude la is heeft is het dieper, daardoor valt niet alles op de grond.

Van de kinderkamer naar de woonkamer

Voor nu perfect op de kinderkamer, maar ik heb al even geoefend en hij staat ook heel leuk beneden in de woonkamer als tafeltje met styling items. Ook ideaal in de hal naast de voor deur voor alle sleutel. Ik denk dat ik nog een tafeltje nodig heb. En weet je eigenlijk staat er ook nog een potje verf klaar voor weer een nieuwe project.

kinderkamer nachtkastje, industriele kinderkamer, nacht kastje

PIB, edgar bijzettafel, kinderkamer nachtkastje, jongenskamer styling

bijzettafel edgar, leuk tafeltje, pib review

Lees ook: Kinderkamer stylen >>

Industriële kinderkamers >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑