boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding petrol industries, kinderkleding trends 2018

Published on april 15th, 2018 | by Colinda

0

Dé kinderkleding trends 2018

Lente, wat is het altijd weer een fijn seizoen. Een seizoen waarin iedereen en alles weer opbloeit en weer vol leven zit. Het mooie weer speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Maar wij moeders zijn ook altijd blij om weer de nieuwste kindermode te kunnen zien en onze kids een nieuwe lente- of zomerlook te kunnen geven. Maar wat zijn de kinderkleding trends 2018 die we niet mogen missen?

Bekijk hier de toffe webshop Bomont >>

Wat zijn de kinderkleding trends 2018?

Voor deze kindermode trend special hebben wij ons laten inspireren door de webshop Bomont. Een hippe winkel vol met trendy fashion voor het hele gezin. Zij weten als geen ander wat dé kinderkleding trends 2018 zijn.

# Wild and Free

Dichter bij de natuur komen is dé trend voor lente/zomer 2018. Prints afkomstig van verschillende landen en culturen voeren de boventoon. We zien met z’n allen het belang van onze prachtige natuur in en willen de natuur dichter naar zich toehalen. Mede door het laten zien van prachtige natuur en dierenprints op kleding laten ze zien dat ze begaan zijn met onze natuur. Een andere reden voor deze populaire trend is herkenning. Kinderen dragen graag kleding wat hun aanspreekt. Zo dragen jongens graag mooie planten en wilde dieren op hun kleding, schoenen en accessoires.

# Botanisch & tropisch

Een echte zomer trend: tropische prints. De leukste prints als bladeren van palmbomen, paradijsvogels en de mooiste tropische bloemen als grafische prints of fotoprints. Het kleurenpallet bestaat hier uit veel groen- en aardetonen, gecombineerd met felroze kleuruitspattingen. Als je nog geen voorjaarsgevoel had, dan krijg je het wel van deze tropische en botanische printjes! Kledingmerken als Retour Jeans, Vingino en Name it gaan helemaal los. Deze modetrend mag van ons zeker blijven!

# Kleurrijk & grafisch

NEON en felle kleuren gecombineerd met grafische prints is helemaal hip dit seizoen! Lekker eigenwijs, urban en onverwachte kleuruitspattingen staan centraal. Verder zie je veel grafische hoekige prints die ervoor zorgen dat de kinderkleding een heerlijke artistieke touch krijgt. Check de kindermode merken als Cars Jeans en Petrol Industries met hun kleurrijke collecties.

# Rock Icon

De rock look is eeuwig trendy, weergaloos stoer en eindeloos variabel. Stoere bikerjacks, destroyed jeans en printed tees met verwijzing naar oude en nieuwe legendes uit de rock & muziek wereld. De oude rock iconen zijn de wereldberoemde DJ’s van nu. Kijk vooral bij de toffe Nik&Nik kinderkleding collectie.

# Retro & Old School

Wij spotten een nieuwe kinderkleding trends 2018! En het is er een waar we op de redactie heel blij van worden. Steeds vaker komen we namelijk retro en old school invloeden tegen in verschillende kledingcollecties die op een minimalistische manier in een nieuw, modern jasje zijn gestoken. Kijk maar bij merken als  Levi’s en Tommy Hilfiger. Hier zie je deze invloeden terug komen in kleuren als rood en blauw en lettertypen. We love it!

Op zoek naar nog meer kindermode trends 2018? Lees het Bomont magazine >>

 

Tommy Hilfiger kinderkleding

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑