boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog kinderkleding trends voorjaar zomer, kindermode 2019, kidsfashion trends, kindermodeblog

Published on februari 19th, 2021 | by Colinda

0

Kinderkleding trends: Spring – Summer 2021

Ieder kindermode seizoen is voor ons weer een feestje. Wij zijn benieuwd waar de merken nu weer mee komen en wat worden dé kindermode trends voor komende zomer? Jullie vinden het misschien nog wat vroeg want de kou zit nog in de lucht. Als je weet  in de mode komt dan kun je beter kopen en straks nog beter mixen en matchen in de kleding kast van je kind. En meer setjes en leuke combinaties willen wij allemaal toch? Lees deze blog over kindermode en kijk mee in de kinderkleding trends voorjaar zomer 2021;

SHOP THE LOOK BOYS

De start van het nieuwe mode seizoen

Het minder kopen en meer mixen is een trend die we al een tijdje zien. Hoe leuk het ook is om heel veel sets in de kast hebben is het ook goed om te kijken naar wat er nu eigenlijk gedragen word. Beter voor onze portemonnee en voor het milieu. Kijk wat de trends zijn van het voorjaar en ga dan door de garderobe van je kind. Even een taaie dag voor veel kinderen want die houden niet van passen. Loop alles door, wat is zeker te klein en wat past misschien in de zomer wel nog. Bij twijfel bedenk dan het volgende;  welke kleuren zitten er in de collectie en hoe kan ik deze mixen? Of kan ik dit item nu voor een leuke prijs doorverkopen?

Wij hebben zin in het nieuwe collecties jongenskleding voorjaar – zomer 2021. Maar wat zijn dan de grote kinderkleding trends van 2021? Hier komen die fashiontrends;

Olijfgroen en comfy style voor de boys by Raizzed

Trend kleuren in 2021

Een trend die we dit seizoen kunnen verwachten is het gebruik van veel kleur. De kinderkleding in 2021 valt op door de vele aardse tinten. Ook gebleekte kleuren geïnspireerd door duurzame kleurstoffen doen het goed. Hip: Yellow, Summer Green, Camel Brown en Indigo Blue. Voor de jongens blijven we NEON kleuren zien!

Groen is HET deze zomer! In alle varianten. Van olijfgroen in het voorjaar tot knalgroen in de zomer.

Mode trend: fairtrade & duurzaam

Omdat we weer willen inzoomen op hoe (en waar) iets gemaakt is, zien we een hervonden respect voor vakmanschap. Er is zo veel moois aan details te ontdekken in traditioneel handwerk. Handgemaakte kinderkleding is hip, mede doordat je weet dat je iets unieks koopt wat met liefde gemaakt is.

Tie dye trend by Retour Jeans

Printjes

Een opvallende trend bij de jongenskleding is het gebruik van allerlei soorten printjes. Schilderachtige jungle dessins spat het zomergevoel van de nieuwe kinderkleding collecties af. Ook de zomerse streepjes en de tie-dye-trend mogen dit seizoen niet ontbreken.

Allover dierenprints by TYGO&vito

Prints met dierlijke thema’s blijven we zien. Niet alleen in de kledingstukken zelf, maar vooral ook in accessoires, zoals rugzakken en schoenen. Er wordt verwacht dat deze dierenprint trend verder in 2021 ook nog wild gaat zijn. Ook prints met opvallende afbeeldingen of uitspraken blijven dit seizoen populair.

Nostalgie by Retour Jeans

Trend: Nostalgie Retro

Denk aan de jaren 80. Waar de afgezwakte pastels er veel waren. En ja ook voor de jongens kunnen deze kleuren. Het staat juist vaak prachtig! Kleuren zoals lila en citroen geel voeren de boventoon. Hoge (tennis)sokken in sneakers die zichtbaar mogen zijn. Gecombineerd met denim staat deze look super stoer!

comfy style boys, boyslabel, vingino ss21

Comfy style by Vingino #populair

Trend: Comfy sport style

Nu we allemaal thuiswerken en thuisonderwijs hebben is de comfy style een noodzakelijke trend. Alsof je gaat sporten maar dan in stijl. Denk hierbij aan strakke lijnen, met een basis van wit en veel primaire kleuren en grafische prints. Ook grote logos mogen hier niet ontbreken. Maar dan wel in de strakke en cleane stijl. Boys favorite style op dit moment!

Trend: Outdoor military

De natuur is ons allen lief en we beseffen steeds meer dat we hier alles aan moeten doen om deze te redden. Veel te laat wat ons betreft, maar ja, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Duurzame kleding is een must! Maar ook omdat we steeds meer buiten willen zijn zijn moet de kleding ook praktisch en draagbaar zijn. Hier komen de military invloeden bij kijken. Het leger draagt alleen maar kleding wat praktisch is en gemaakt is voor outdoor living. Denk aan cargo broeken (met veel zakken), hoge boots, bomberjack en de trechcoat (jazeker, deze komen ook uit het leger oorspronkelijk). 

In hele grote lijnen zijn dit wel de trends. En ook vanuit deze trends kan je mixen. Het gaat het bij mode om er uit te kiezen wat bij jullie past. Want er is zoveel kleur en zoveel keuze in kindermode land dat er ook voor jullie iets passends te vinden is.

sport style, sport trends, athleisure wear, jake and jones kids, fashion trends, kindermode trend

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑