boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers QBOO, kindermeubelen, kinderkast, kinderkamers

Published on februari 24th, 2018 | by Colinda

0

Rijden, vliegen, takelen; alles is mogelijk …

Spelen, dat is het liefste wat de kinderen doen en dat moet ook. Spelen is nodig voor een goede ontwikkeling van je kind. Heerlijk om lekker op je eigen kamer te spelen, en hoe leuk is het wanneer je kunt spelen met de originele kindermeubels van het nieuwe nieuwe Nederlandse kindermeubelmerk qboo. qboo brengt de fantasie tot leven met een collectie vrolijke, originele kindermeubels. Het zijn Fun Furniture: meubels die tot de verbeelding spreken en tegelijkertijd functioneel en mooi zijn.

Op avontuur in je eigen slaapkamer

Gebruik je fantasie en speel! Met deze toffe meubels kunnen kinderen heerlijk spelen met vriendjes en vriendinnetjes en wilde avonturen beleven in hun eigen kamer. In de wereld van qboo is een kast meer dan een ruimte om spullen op te bergen. Een stoel meer dan een voorwerp om op te zitten. En een tafel meer dan een blad om aan te werken. qboo kindermeubels kun je beleven. Je kunt erin zitten, woorden mee maken en poppenkast mee spelen.

QBOO, kindermeubelen, kinderkast, kinderkamersKindermeubels om mee te spelen

De kasten van qboo zijn zo ontworpen dat je er niet alleen veel spullen in kwijt kunt, maar ook heel goed mee kunt spelen. Rijden, vliegen, takelen; bijna alles is mogelijk in de kasten. De kasten zijn uitgevoerd in de vorm van verschillende voertuigen, zoals een brandweerwagen, jeep, koets of helikopter.

qboo – Duurzaam

qboo meubels worden duurzaam en in Nederland geproduceerd. Er wordt berkenmultiplex gebruikt met een transparante toplaag van melamine. Hierdoor is de tekening van het hout nog mooi zichtbaar en geeft het een heel warme uitstraling. Het materiaal is zeer stevig en daardoor zeer geschikt voor kindermeubilair. Het is tevens hygiënisch door de niet poreuze toplaag, makkelijk af te nemen en het ruikt en verkleurt niet.

qboo – De Naam

Oprichters Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms zijn niet nieuw in de meubelmakerij. Zo is Ruben sinds 2000 eigenaar van erkend Amsterdams meubelmaker bedrijf Rubens Interieuren. Jan Dirk heeft veel ervaring in de designwereld. Hij heeft jarenlang gewerkt bij het gerenommeerde designbureau Edenspiekermann.

Kjoeboe, kjuboo of kieboe: het maakt helemaal niet uit hoe je het uitspreekt. De Q staat voor quality, ofwel kwaliteit, wat ontzettend belangrijk is en vooral bij kindermeubels. Van materiaalkeuze tot afwerking, het moet echt goed zijn. Dat zie je terug in de vormgeving, in de materialen en in het kleurgebruik. De BOO staat voor schatje. Voor onze schatjes, maar ook voor die van jou!”

Wij zijn super enthousiast en ik weet zeker dat jouw kinderen ook blij worden om met deze meubelen te spelen. Never a dull moment!

Bekijk meer jongenskamer inspiraties >>


QBOO, kindermeubelen, kinderkast, kinderkamers

QBOO, kindermeubelen, kinderkast, kinderkamers

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑