Kindermode review Indian Blue Jeans

16 februari 2019

Soms heb je van die favoriete merken waarvan je al weet, voordat de collectie nog niet eens uit is, dat je de ieder kledingstuk wilt hebben voor je zoon. Merken die van de waslijn of uit de wasmand worden geplukt zonder ooit opgevouwen te worden. Kleding die je zoon het liefst iedere dag draagt, dag in dag uit. Indian Blue Jeans is voor ons zo’n merk. Vandaar dit kindermode review met dit toffe kindermerk voor seizoen voorjaar-zomer. Kijk je mee? 

Kindermode review Indian Blue Jeans

Voor ons is één van die kinderkledingmerken Indian Blue Jeans (ofwel IBJ). Natuurlijk ken je dit merk al, maar mocht je toch een blog gemist hebben op onze site: het is een jeans-related mode merk, voor stoere kids tussen 2 en 16 jaar. Hun doel? Kinderen helpen zichzelf te ontwikkelen en hun eigen ik te bepalen, door middel van betaalbare, kwalitatief goede en unieke stukken waar kinderen zelfvertrouwen van krijgen. En dat is ook iets waar ze met al hun collecties geweldig in slagen. Wij zijn er helemaal dol op.

Favoriete jongenskleding

Boris is gek op kleding wat lekker zit en zacht aanvoelt. Dus comfy sweaters die een zachte binnenkant hebben draagt hij graag. Maar de print is minstens zo flock print, indian blue jeans trui, jongens trui, indian blue jeans sweater, indian blue jeans 2019, kindermode review, kindermodeblogbelangrijk! Deze sweater met gekleurde letterprint past helemaal in zijn straatje. Lekker de hele dag aan de zachte letter voelen 😉 Op school staat hij gerust minutenlang met zijn vriendjes te kletsen over grappige items op hun kleding (van wie zou hij het hebben ;-)) Met kleding kun je laten zien wie je bent of wat je leuk vindt, dat snappen kinderen (onbewust) als geen ander. Daarom vind ik het super tof dat IBJ hier op inspeelt en kleding maakt welke kinderen zelf ook graag dragen. Met daarnaast een zeer hoog fashion gehalte, zodat de moeders het ook leuk vinden.

Indian Blue Jeans sweatpants

De favoriete broek van Boris is, naast een goede spijkerbroek, absoluut een sweatpants. Hier loopt hij het liefst iedere dag in, ook naar school. Bij een sweatpants is het comfort en de pasvorm erg belangrijk. Die kan een broek maken of breken. En Boris is zo’n smal mannetje wat niet heel veel broeken past. Het moet echt een skinny of zeer aangesloten model broek zijn. Gelukkig is deze IBJ sweatpants perfect. Hij valt mooi smal om de benen, is lang genoeg en heeft een verstelbaar koord in de taille, zodat ik de broek goed vast kan snoeren. In de zomer is deze ook super cool met een shirtje en een stoere sneaker. Wij zijn fan, jullie ook?

Boris is super blij met deze toffe kledingset en sportieve cap. Maar heb je gezien dat deze Shoesme sneakers er ook perfect bij matchen?!

Heb jij de denim girls look al gezien >>

jongensmodeblog, kindermodeblog, jongenskleding, indian blue jeans, kinderkleding voorjaar 2019, kindermode, stoere jongenskleding, sportieve kinderkleding, cool kid, kindermodel, boysfashion

kinderkleding fotografie, kindermode fotograaf, stoere jongens sweater, jongens trui, jongensmode

sportieve jongens outfit, get the look, shop the look, online jongenskleding kopen, hippe online kinderwinkel

kindermode review, indian blue jeans review, sweater jongen, sweatpants jongen

shoesme runflex sneakers, stoere jongensschoenen, jongenssneakers

Bij een kindermode review zoeken we natuurlijk een perfect passend paar jongens sneakers!

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...