boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding kindermodeshow, styling event, boyslabel

Published on februari 22nd, 2016 | by Colinda

0

Kindermodeshow & Styling Event

Ben jij gek op kleding shoppen voor jouw kids en vind je het leuk om je te laten inspireren op het gebied van kindermode? Kom dan naar de kindermodeshow!

Kindermodeshow & Stylingevent

Kom dan zaterdag 9 april om 14 uur naar de kindermodeshow van Zoem Kidsfashion, winkelcentrum Egelantier in Apeldoorn. Onder het genot van een hapje en drankje kun je genieten van een wervelende modeshow vol met enthousiaste modellen die trendy kidsfashion showen. Ook zal ik aanwezig zijn en je alles vertellen over de trends van dit seizoen. Inspiratie opgedaan tijdens de show? Dan kun je daarna jouw kinderen voorzien van een nieuwe look. Wij helpen je graag met diverse stylingtips! Wellicht spotten wij jouw trendy boy of girl wel, want er zullen deze middag ook foto’s gemaakt worden van kids in trendy kidsfashion en deze krijgen natuurlijk een mooie plaats op de site van Boyslabel en Girlslabel.

Speciale korting & goed gevulde goodiebag cadeau!

Speciaal op deze dag ontvang je maar liefst 20% korting op kleding van Retour Jeans. Tijdens en na de modeshow ontvang je ook nog een goed gevulde goodiebag bij aankoop van €20,00 aan kinderkleding in de winkel van Zoem Kidsfashion.

You’re invited!

Kijk hier voor meer info >>

Zoem kidsfashion modeshow, kindermodeshow, boyslabel, girlslabel, stylingevent

Quapi zomer 2016, kindermode, kindermodeshow, styling event, boyslabel

funky XS, zoem kidsfashion

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑