boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Accessoires kindermutsen-kinderpetten

Published on november 1st, 2016 | by de redactie

0

Let’s keep you warm

Daar waar we een poosje geleden nog kinderen in shorts naar school zagen gaan is de nazomer nu echt wel voorbij. De eerste kou is nu echt wel gearriveerd en dat slaat meteen op de oren.

Toffe kindermutsen en petten

Tijd dus om eens goed te kijken naar de leuke collecties die we her en der al gespot hebben. Wij vinden niks fijner dan met dit herfstweer naar buiten gaan, zeker met de herfstvakantie zo voor de deur, om een frisse neus te halen. En dan is de juiste kleding wel een belangrijke voorwaarde voor comfort. Mijn zus woont in Oslo en daar hebben ze het motto ‘er is geen slecht weer, alleen slechte kleding’.

kindermutsen, kinderpetten

Let’s go bananas

Troublemaker

Muts met ‘hi’

Monster muts

Stoere grijze beanie muts

Beanie muts met figuurtjes

Beanie muts zwarte panter

Dat het niet alleen wol en warm hoeft te zijn laat de laatste collectie bij De Gele Flamingo zien. Zij hebben ook een fijne selectie aan stoere trendy petten met teksten als ‘troublemaker’ en ‘let’s go bananas’ die goed aansluiten op de trend met veel quotes op kleding. Mijn kinderen houden ook van een zachte beanie muts zoals deze van Small Rags met de vrolijke figuurtjes of de stoere panters van Krutter.

Waar je ook voor kiest er zit 100% winst in een tevreden kind wat met plezier naar buiten gaat. En warmte en comfort… daar houden we toch allemaal wel van nietwaar?

Kijk hier voor meer warme kinderkleding items >>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑