boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenstassen kinderrugtassen, kinderrugzak, jongenstassen

Published on januari 19th, 2015 | by de redactie

0

Stoere jongens rugzakken van Pick&Pack

Een rugzak is praktisch en makkelijk, vooral voor voor jongens. Een rugzak is erg makkelijk om mee te nemen en al je spullen voor school passen er in, zoals een lunchtrommel, drinkbeker en fruit. Ideaal dus voor jongens, maar ook praktisch voor ouders. Geen wonder dus, dat rugzakken zo populair zijn bij jongens.

Het merk Pick&Pack heeft een mooie collectie kinderrugzakken voor kinderen ontworpen, waarvan een aantal heel stoere exemplaren voor jongens. De mooie rugzakken zijn gemaakt van materiaal van goede kwaliteit en zijn ruim genoeg voor alles wat je nodig hebt. De tassen zijn qua formaat ideaal voor de lagere school leeftijd. Ook kleuters die voor het eerst naar school gaan komen stoer voor de dag met een rugzak van Pick&Pack.

kinderrugtassen, kinderrugzak, jongenstassen

De rugzakken hebben een groot binnenvak met naamlabel binnenin, een ritsvakje en een elastiek vak voor bijvoorbeeld een drinkbeker. De kinderrugzak heeft verder een ruim buitenvak, een ophanglus en verstelbare schouderbanden. Het Pick & Pack logo is reflecterend en zorgt voor extra zichtbaarheid in het donker.

Deze coole jongenstassen zijn er in uitvoeringen met haaien, tractors, monsters en nog veel meer. De nieuwste dinosaurus tas is ook een mooi exemplaar dat net een stukje groter is dan de andere tassen in de collectie. Ideaal dus voor kids die graag iets meer spullen mee willen nemen.

Voor nog meer leuke tassen van Pick&Pack of andere hippe merken kun je ook eens een kijkje nemen op Hippebeestjes.nl.

kinderrugtassen, kinderrugzak, jongenstassen

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑