Ad SquareAd Square


Jongenskamers muurstickers kinderkamer, kleefenzo, stoere muurstickers, jongenskamer, graffiti behang

Published on november 28th, 2017 | by de redactie

0

Stoere muurstickers voor de jongenskamer

Op zoek naar stoere muurstickers voor de jongenskamer? Bij Kleefenzo.nl ontwerpen én produceren ze stoere kinderkamer muurstickers die uniek zijn. Deze extreem grote muurstickers leveren een echt “wauw” gevoel op voor een originele baby- en/of kinderkamer.

Kleerfenzo, Muurstickers, muurstickers kinderkamer, naamstickers

De meeste van de muurstickers kunnen worden voorzien van een eigen naam. Gratis en zo leuk! Heb je geen gladde muur, maar bijvoorbeeld structuurverf, spachtelputz, spac spuitwerk? Dan blijven muurstickers niet goed plakken. Daar hebben ze bij Kleefenzo de oplossing voor door middel van posterpanelen. Alle muurstickers worden gemaakt van zelfklevend textiel, dit materiaal laat zich makkelijk plakken en verwijderen en is scheurvast.

– —————

Muurstickers voor een stoere jongenskamer

Muurstickers zijn de ideale muurdecoratie voor de kinderkamer. In een handomdraai maak je een stoere jongenskamer. De muurstickers van Kleefenzo zijn makkelijk aan te brengen en probleemloos weer te verwijderen. Zo vind je hier verschillende thema muurstickers, zodat je zoon zijn eigen kamer kan uitzoeken. De voetbal stickers zijn geliefd bij de voetballiefhebbers, de dierenstickers en autostickers doen het altijd goed bij de boys en het nieuwe ontwerp de ‘Muursticker Game zone‘ is favoriet bij de grotere jongens. Veel kids vinden gamen geweldig. Deze muursticker kunnen ze plakken in hun eigen Game zone. En…niet storen! Gamer at work!

kleefenzo muurstickersVoor een complete look op de kinderkamer hebben ze bij veel ontwerpen ook bijpassende handgemaakte lampen, dekbedovertrekken en verfkleur tips. Op deze manier wordt de kinderkamer één passend geheel. Maak je zoon blij met zo’n stoere jongenskamer!

Kinderbehang enzo

Heb je nog niet genoeg inspiratie opgedaan bij Kleefenzo, dan kun je ook terecht op kinderbehangenzo.nl. Hier vind je leuke behang ideeën voor de kinderkamer en met name behangpanelen. Maar ook toffe en kleurrijke hanglampen en dekbedovertrekken.

Bekijk en shop de leukste muurstickers, posterpanelen en bijpassende accesoires bij:

Kleef en zo

Kleerfenzo, Muurstickers, muurstickers kinderkamer, stoere muurstickers jongenskamer, voetbalkamer, voetbalsticker
Brandweer-muurstickers, brandweerkamer, Kleerfenzo, Muurstickers, muurstickers kinderkamer, stoere muurstickers jongenskamer

Brandweer-muurstickers, brandweerkamer, Kleerfenzo, Muurstickers, muurstickers kinderkamer, stoere muurstickers jongenskamer

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑