boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken KNOTS, Tijs van Marle, kinderboek, billy bones

Published on juli 4th, 2021 | by Wiljo

0

Dit boek is echt een pareltje, of kan ik beter zeggen, een gedroogde mammoetdrol?

Heb jij Superjuffie al gezien? En Mees Kees ken je vast ook wel? Dummie de Mummie? De schrijver van deze geweldig leuke jeugdfilms Tijs van Marle, heeft ook het kinderboek Knots geschreven. En dit boek is ook echt een pareltje, of kan ik beter zeggen, een gedroogde mammoetdrol? Want Knots neemt je mee op een avontuur, en niet zomaar een, maar eentje die maar liefst dertigduizend jaar geleden begint in de derde grot van links in de groene vallei. 

De hoofdpersoon Knots

Want die dag werd Knots geboren. Maar laat je niet beetnemen door zijn naam, die klinkt misschien wel erg stoer, maar zo stoer voelt deze kleine holenjongen zich niet. Knots zijn opa, díé was pas stoer, die had de allerlaatste sneeuwleeuw uit de vallei verjaagd. Maar wat Knots niet weet, is dat zijn opa niet helemaal de waarheid had verteld. 

Op een dag komt Knots een sneeuwleeuw tegen, en terwijl hij verwacht dat de sneeuwleeuw hem met huid en haar op zal eten, gebeurt er iets heel anders. Iets dat zijn leven zal veranderen en waardoor hij onverwachte nieuwe vrienden maakt, vrienden die hij eigenlijk niet zou mogen hebben volgens de regels van de Holenmensen. 

KNOTS, tijs van marle, kinderboek, leuk kinderboek, kinderboek kind 7 jaar ,boek kind 8 jaar, boek kind 9 jaar, billy bones, jongensboek, leuke jongensboeken

Wat een geweldig leuk boek!

Kom alles te weten over holenmensen en vriendschap

In dit geweldige avontuur neemt Knots je mee. Hij leert dat grote holenmensen niet altijd alles weten én niet altijd de waarheid vertellen. Ook leert hij dat je niet groot hoeft te zijn maar dat slim zijn veel beter werkt. Daarnaast komt hij erachter dat vriendschap ontzettend belangrijk is en dat zijn irritante zusje niet altijd vervelend doet, maar soms ook van pas kan komen. Want al is het al dertigduizend jaar geleden gebeurd, sommige dingen zijn in het jaar 2021 nog steeds hetzelfde. 

KNOTS, tijs van marle, kinderboek, leuk kinderboek, kinderboek kind 7 jaar ,boek kind 8 jaar, boek kind 9 jaar, billy bones, jongensboek, leuke jongensboeken

Grappig en spannend… de perfecte combi voor een kinderboek!

Super spannend; Sverre wilde maar blijven lezen

Samen met Sverre heb ik afgelopen week dit geweldige kinderboek gelezen. Het is lekker vlot geschreven en Esther van den Brink heeft er ontzettend grappige tekeningen bij gemaakt. De hoofdstukken zijn niet te lang en precies goed voor kinderen, zowel om zelf te lezen als om voorgelezen te worden in de avond. Enkel probleem was dat het boek zó spannend was, dat we het bijna niet weg konden leggen en Sverre iedere avond te laat ging slapen. Want ja, hij wilde zo graag weten hoe het verder ging met Knots.

Knots is een boek voor kinderen van alle leeftijden. Voor jongere kinderen kun je het erg leuk voorlezen en vanaf een jaar of 8 is het ook prima zelf te lezen. De uitgever van deze boeken is Billy Bones en het boek heeft 190 bladzijdes. Het boek is in juni 2021 uitgekomen. 

LEES OOK:

Tags: , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑