boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen knuffels voor jongens

Published on november 4th, 2017 | by de redactie

0

Lieve knuffels voor stoere boys

Jongens doen onder elkaar graag een beetje stoer. Maar veel jongens zijn stiekem ook nog helemaal gek op knuffels en hebben ook meerdere knuffels. Er is geen richtlijn qua leeftijd waarop kinderen afscheid van hun knuffels zouden moeten nemen. Zo lang ze zich daar goed bij voelen, mogen ze wat ons betreft gewoon lekker knuffelen met hun pluche vriendjes! Deze knuffels voor jongens zijn favoriet!

Bekijk ook deze spannende jungle knuffels >>

Knuffels voor jongens

Knuffels staan ook mooi een gezellig op een kinderkamer, dus ook perfect als een accessoire voor een stijlvolle kinderkamer. Happy Horse maakt knuffels die behalve superlief en schattig, ook heel stijlvol zijn. Favoriet zijn de verschillende beren en konijn Richie. Super cute! Heel praktisch is ook dat veel van deze knuffels in de wasmachine gewassen kunnen worden.

Happy Horse knuffels

Happy Horse is een Nederlands merk dat al meer dan 50 jaar de leukste knuffels ontwerpt. De knuffels worden gekenmerkt door originaliteit, humor en nieuwe ontwikkelingen in kleuren, dessins en materialen. Veel kinderen hebben in al die jaren hun favoriete knuffelvriendje gevonden in de leuke collectie van Happy Horse. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel: alle producten voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Deze leuke knuffels van Happy Horse zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Neem er ook eens een kijkje voor de leuke muurstickers en tassen!

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑