Lieve knuffels voor stoere boys

4 november 2017

Jongens doen onder elkaar graag een beetje stoer. Maar veel jongens zijn stiekem ook nog helemaal gek op knuffels en hebben ook meerdere knuffels. Er is geen richtlijn qua leeftijd waarop kinderen afscheid van hun knuffels zouden moeten nemen. Zo lang ze zich daar goed bij voelen, mogen ze wat ons betreft gewoon lekker knuffelen met hun pluche vriendjes! Deze knuffels voor jongens zijn favoriet!

Bekijk ook deze spannende jungle knuffels >>

Knuffels voor jongens

Knuffels staan ook mooi een gezellig op een kinderkamer, dus ook perfect als een accessoire voor een stijlvolle kinderkamer. Happy Horse maakt knuffels die behalve superlief en schattig, ook heel stijlvol zijn. Favoriet zijn de verschillende beren en konijn Richie. Super cute! Heel praktisch is ook dat veel van deze knuffels in de wasmachine gewassen kunnen worden.

Happy Horse knuffels

Happy Horse is een Nederlands merk dat al meer dan 50 jaar de leukste knuffels ontwerpt. De knuffels worden gekenmerkt door originaliteit, humor en nieuwe ontwikkelingen in kleuren, dessins en materialen. Veel kinderen hebben in al die jaren hun favoriete knuffelvriendje gevonden in de leuke collectie van Happy Horse. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel: alle producten voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Deze leuke knuffels van Happy Horse zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Neem er ook eens een kijkje voor de leuke muurstickers en tassen!

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...