Lieve knuffels voor stoere boys

4 november 2017

Jongens doen onder elkaar graag een beetje stoer. Maar veel jongens zijn stiekem ook nog helemaal gek op knuffels en hebben ook meerdere knuffels. Er is geen richtlijn qua leeftijd waarop kinderen afscheid van hun knuffels zouden moeten nemen. Zo lang ze zich daar goed bij voelen, mogen ze wat ons betreft gewoon lekker knuffelen met hun pluche vriendjes! Deze knuffels voor jongens zijn favoriet!

Bekijk ook deze spannende jungle knuffels >>

Knuffels voor jongens

Knuffels staan ook mooi een gezellig op een kinderkamer, dus ook perfect als een accessoire voor een stijlvolle kinderkamer. Happy Horse maakt knuffels die behalve superlief en schattig, ook heel stijlvol zijn. Favoriet zijn de verschillende beren en konijn Richie. Super cute! Heel praktisch is ook dat veel van deze knuffels in de wasmachine gewassen kunnen worden.

Happy Horse knuffels

Happy Horse is een Nederlands merk dat al meer dan 50 jaar de leukste knuffels ontwerpt. De knuffels worden gekenmerkt door originaliteit, humor en nieuwe ontwikkelingen in kleuren, dessins en materialen. Veel kinderen hebben in al die jaren hun favoriete knuffelvriendje gevonden in de leuke collectie van Happy Horse. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel: alle producten voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Deze leuke knuffels van Happy Horse zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Neem er ook eens een kijkje voor de leuke muurstickers en tassen!

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...