Een Nespresso koffiemachine voor €1,- en iedere dag jouw favoriete kopje koffie

18 maart 2022

Heb jij ook een dagelijks koffie ritueel waar jij je lekker bij voelt en even en momentje voor jezelf ervaart? Ik start iedere ochtend met een cappuccino en ga me daarna pas aankleden. Dat is echt mijn favoriete koffiemomentje waarmee ik de dag fris kan beginnen. 

Met een koffie abonnement heb je altijd genoeg koffie in huis

Maar hoe vervelend is het wanneer je zonder je favoriete koffie zit (dan kan ik de dag niet goed starten hoor 😉 ). Maar gelukkig hebben ze hier bij Nespresso iets op gevonden: het koffie abonnement. 

Met een koffie abonnement van Nespresso maak je het jezelf gemakkelijk. Hiermee hoef je nooit meer na te denken of je genoeg koffie in huis hebt en grijp je dus ook niet mis. 

Koffie abonnement van Nespresso, koffiemachine abonnement, koffie abonnement

Bestel een koffiemachine voor €1,-

Heb je zelf nog geen Nespresso koffiemachine in huis? Dan kun je met het koffiemachine abonnement van Nespresso een machine aanschaffen voor €1,-. Je hebt de keuze uit een koffiemachine abonnement voor 1 jaar of voor 2 jaar. En na je contractperiode is dit abonnement gewoon maandelijks opzegbaar. Heel fijn!

Het koffieplan wordt opgesteld aan de hand van jouw wensen. Je kiest zelf welke machine je graag wilt hebben en ook het maandbedrag bepaal je zelf. Dit hangt af van het aantal kopjes koffie dat je per dag drinkt en de duur van het abonnement (12 of 24 maanden).

koffie abonnement, nespresso koffie abonnement, nespresso vanzelf, lekkere koffie, koffie momentje, waarom koffie abonnement, gratis koffieapparaat

WIN=WIN

Maar heb je al een Nespresso koffiemachine in huis, dan is het koffie abonnement van Nespresso een uitkomst. Hiermee heb je niet alleen altijd je favoriete koffie in huis, maar help je ook de koffieboeren én krijg je zelf 10 capsules cadeau bij een minimale bestelling van 100 capsules. Win=Win dus!

Met het koffie abonnement, ook wel Nespresso Vanzelf genoemd, heb je altijd jouw favoriete koffies op voorraad. Jij bepaalt hoeveel capsules je wilt ontvangen en hoe vaak je dit wilt, zonder dat je vastzit aan een contract. Ideaal, want met het hybride werken en studeren kan het nog wel eens verschillen hoe vaak je thuis werkt of buiten de deur. En ook wanneer je weet dat je mensen over de vloer krijgt kun je je abonnement tijdelijk verhogen.

Nespresso Vanzelf kent geen minimale looptijd. De herhaalbestelling kan altijd geannuleerd worden. Of je kiest ervoor om een keer over te slaan, bijvoorbeeld wanneer je voor langere tijd weg bent. Handiger wordt het niet!

Koffie abonnement van Nespresso is dat voordelig?

JAZEKER is een koffie abonnement voordeliger dan dat je de koffie maandelijks besteld. Wanneer je nog een koffie machine nodig hebt is dit je eerste winst. Je schaft een machine aan voor maar €1,- en deze blijft dus ook in jouw bezit! Daarnaast bestel je de koffie die je anders ook zou drinken. 

Met alleen het koffie abonnement, Nespresso Vanzelf, krijg je ook nog eens 10 capsules cadeau bij iedere bestelling én sponser je de koffie boeren ook. 

Gun jezelf ook dat heerlijke koffiemomentje iedere dag!

koffie abonnement, nespresso koffie abonnement, nespresso vanzelf, lekkere koffie, koffie momentje, waarom koffie abonnement, gratis koffieapparaat
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1-1

Mama’s ontspanning: maak tijd voor jezelf in drukke dagen

Als mama heb je het vaak druk met zorgen voor je kinderen, het huishouden, en misschien ook nog een job....
Ontwerp-zonder-titel-1

Me-time als mama? Ja, dat kan!

Eerlijk is eerlijk: mama zijn is een fulltime job. Of je nu thuis bent bij de kids of daarnaast ook...
zomerkleding

Met deze kleren kom je de zomer door!

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe bij te werken! De...