Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding LCEE jongenkleding, LCEE kinderkleding, nieuwe collectie LCEE, winter 2016-2017

Published on december 5th, 2016 | by de redactie

0

Stoer de winter in met LCEE

LCEE jongenskleding trekt deze winter rond de wereld. Ga mee en bezoek de pinguïns op de noordpool en krijg het native gevoel in Amerika. Alles kan en alles mag in deze fantastische kleding voor onze boys.

Wintercollectie LCEE jongenskleding 

De LCEE wintercollectie gaat van start met een reis naar The Artic. Er wordt gebruik gemaakt van blauwe en groene kleuren gecombineerd met een winterse geel en een vernieuwende grijs/groene kleur.
In de nieuwe LCEE jongenskleding collectie zitten T-shirts met een mooi artwork gemaakt van carbonized washed katoen. Dit geeft een heerlijk zacht en warm gevoel. Fotoprints van poolreizen, geborduurde badges en flockprints zorgen voor een perfecte start van je outfit.

De reis wordt vervolgd naar Midden Amerika om het gevoel van een echte indiaan te krijgen. Hier zijn de kleuren verschillende tinten blauw die worden gecombineerd met warm bordeaux en frisse rode tint. Er is veel gebruik gemaakt van opvallende artworks en applicaties van vilt of towelling. Denk aan mooie shirts op stoere broeken en opvallende sweaters. Nieuw is de sweatbroek met all over print.

Bekijk en shop de stoere collectie van LCEE jongenskleding oa bij:

Kleertjes.com

LCEE jongenkleding, LCEE kinderkleding, nieuwe collectie LCEE, winter 2016-2017

 LCEE jongenskleding , lcee kinderkleding, lcee winter 2016-2017

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑