boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding LCEE winter 2018

Published on september 2nd, 2018 | by Esther

0

Preppy Boy Sam in LCEE

De mussen vallen nog dood van het dak door de warmte, maar Sam mag voor Boyslabel een schitterende winterset van LCEE reviewen. Alhoewel we het merk van naam kennen, zijn we er verder nog niet bekend mee. LCEE is het broertje van het misschien al wat bekendere meisjesmerk Le Chic en het merk staat bekend om zij n klassieke uitstraling. Ik lees zelfs op een site dat het een merk is voor preppy boys. De LCEE winter 2018 collectie bestaat uit mooie kledingstukken met een chique uitstraling en er is vooral gebruik gemaakt van primitieve en toch sprekende kleuren.

LCEE winter 2018

Het setje ui de nieuwe LCEE winter 2018 collectie bestaat uit zachte zwarte broek, een lichtblauw overhemd in een demin look en een schitterende kobaltblauwe trui met de tekst <l’comp.>. Zodra Sam de broek aantrekt roept hij uit ‘het lijkt wel een joggingbroek, mama’. ‘De broek is zo lekker zacht en zit zo lekker’. En hetzelfde geldt voor het overhemd en de trui. Ondanks dat het hemd een jeans look heeft, voelt het totaal niet zo stug zoals sommige spijkerstof overhemden. Het is een mooi soepel vallend hemd. En de trui is gewoonweg fantastisch. Sam voelt zich er gelijk heerlijk in en vraagt me of hij de kleren de eerste schooldag na de vakantie aan mag. Jammer genoeg zal dat niet gaan, want het is nog te warm, maar we hebben straks de hele herfst en winter dat hij de kleren aan kan. Misschien wel op de schoolfoto in oktober!

LCEE winter 2018, kobalt blauwe sweater, preppy boysPasvorm van de kleding

De kleren vallen goed op maat. Sam (ongeveer 1m32) heeft een broek in maat 128 aan en die valt mooi op lengte. De broek valt wel wat wijdt van boven, maar gelukkig kan hij in de taille aangesnoerd worden. De broek blijft van boven nog wat wijdt voor Sam, maar dat zijn we gewend, want Sam is een heel smal jongetje. Het valt verder niet op en de pasvorm blijft goed. Ook het overhemd en de trui vallen mooi op maat. Niets te groot. Sam heeft sinds kort maat 134-140 en draagt hier maat 140. Het zit perfect. Mooi smal gesneden. Sam heeft de set als geheel geprobeerd en dat is perfect voor koude dagen, maar de stukken kunnen ook los van elkaar gedragen worden. Bijvoorbeeld het overhemd op de broek op de eerste frisse dagen of de trui met een wit t-shirt eronder.

‘Schone kleding’

Omdat wij het merk LCEE nog niet zo goed kenden, heb ik wat informatie gezocht voor deze review. Het merk maakt deel uit van Jolo Fashion Group en wat mij opviel en vooral heel erg blij maakt is dat ze Sociaal Verantwoord Ondernemen heel hoog in het vaandel hebben. Niet alleen is Jolo Fashion Group vele malen gecertificeerd, ze hebben bijvoorbeeld het Fairtrade certificaat, ze investeren ook in het ‘schoner’ maken van het zeer vervuilende proces van het verven van katoen. Dit is zoveel beter voor mens en milieu dat de kleren van LCEE met minder schuldgevoel gedragen kunnen worden.

Klassiek sportief

LCEE staat misschien bekend om zijn klassieke uitstraling, tegelijkertijd is het ook sportief en echt geschikt voor een 7-jarig jongetje. Sam kan er heerlijk in bewegen en spelen en had het het liefst de hele dag aangehouden. Het zijn kleren voor elke gelegenheid: school, vrije tijd, maar ook voor een speciale gelegenheid waar wat chiquere kleding verlangd wordt. Perfect dus!

Kortom, LCEE is misschien een merk voor ‘preppy boys’, maar het is allesbehalve stijf. Wij zijn fan en het merk gaat zeker een grote plaatst innemen in Sam zijn garderobe.

LCEE winter 2018, kobalt blauwe sweater, preppy boys

lcee, jongenskleding

kinderkleding review, photoshoot lcee

LCEE winter 2018

Kijk hier voor meer jongens feest kleding tips >>

Lees meer kindermodeblogs op Boyslabel >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑