hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kleding lcee, jongenskleding

Published on januari 3rd, 2018 | by de redactie

0

Stijlvol het nieuwe jaar in met LCEE

Het jongenskledingmerk LCEE heeft een klassieke look & feel, maar weet jij dat ze ook een modieuze kant hebben? Steeds meer moeders ontdekken LCEE voor hun zoons. LCEE is een boys only-merk en is het broertje van het meidenmerk Le Chic (wat al super bekend is bij de meidenmoeders). We spotten de nieuwe zomer collectie online, en wat is ‘ie gaaf!

Nieuwe zomercollectie LCEE

LCEE kleding is onderling steeds fijn te combineren, hun collectie bevat namelijk steeds twee kleurthema’s die onderling ook prachtig matchen. Dit seizoen kozen ze voor vernieuwende mosgroene kleur en het hippe oranjerood als accentkleur. Uiteraard zijn de typische kleuren navy en ecru/wit ook alom tegenwoordig. Door de gehele collectie vind je grappige details, mooie prints en badges terug. Helemaal trendy het komend seizoen zijn de streepjes, in deze collectie worden ze veel gebruikt in de boorden. Zoals in de zomerjas, die er in twee varianten is. Stoer!

Het leuke van dit boyslabel is dat je altijd wel je ding kunt vinden. Door de verschillende items te combineren bijvoorbeeld de navy en ecru stuks, kom je tot een klassieke look. Maar door juist de trendy kleuritems te gebruiken krijg je weer een sportieve, trendy look. Heel leuk en helemaal hip! En je moet wel heel stoer zijn, wil je deze roze sweater met de tekst ‘Pitch’ aantrekken. Een echte topper is de pantalon met een klassiek blokmotief. Hier gaat jouw zoon hoge punten mee scoren.

Maar wat ik nog het allerfijnst vind zijn de stoffen. LCEE kenmerkt zich door fijne kwalitatief goede en mooie kleding. Onze jongens vinden de stofjes heerlijk zacht en alles heerlijk zitten. Iets waar de meeste jongens toch een groot belang aan hechten, want je moet toch lekker kunnen spelen de hele dag!

Je shopt de eerste items uit de nieuwe zomercollectie nu bij:

Olliewood

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/lcee/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/lcee
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k