boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog Le Chic Garçon, Le Chic Garçon review, nette jongenskleding, nieuwe jongensmerk, boys label

Published on december 8th, 2019 | by Danielle

0

NIEUW Le Chic Garçon

Le Chic Garçon is het nieuwe broertje van Le Chic. En wij mogen jullie een geweldige set uit de pre-spring collectie van dit mooie jongenskleding merk laten zien. Le Chic Garçon gaat voor een ‘relaxt en tijdloze’ collectie. Moderne klassiekers voor doordeweekse dagen, zondagen en feestdagen. En laat de feestdagen nu net voor de deur staan. Met deze toffe collectie is jouw stoere jongen klaar om de show te stelen. 

Bekijk ook deze toffe jongens pakken >>

Le Chic Garçon

Het nieuwe jongenskleding merk is er voor jongens die weten wat ze mooi vinden en voor jongens die graag kleine heren zijn. Nathan is net 9 geworden. Die weet heel goed wat hij wel en vooral niet mooi vind.

Le Chic Garçon, Le Chic Garçon review, nette jongenskleding

Het shirt is ook zo gaaf!

Hij moest wel even wennen het colbertjasje, maar eenmaal aan vind hij hem geweldig! En zeg nou zelf, het staat hem toch ook super stoer. Met feestdagen, zondagen, maar zelfs op een gewone doordeweekse dag mogen onze jongens er toch relaxt, stoer en chique bijlopen. En vooral hun eigen ik leren ontwikkelen, want ze moeten al zoveel in hokjes lopen tegenwoordig.

Nette jongensbroek

Deze mooie donkerblauwe chino broek van Le Chic Garçon is in maat 146/152. Hij is Nathan nog wat ruim, maar dat komt doordat hij net pas in maat 146 zit. Dat hebben we opgelost door hem onderlangs op te rollen voor een wat speelser effect en er een mooie cognac kleur riem op te doen.

Le Chic Garçon, Le Chic Garçon review, nette jongenskleding, boyslabel, kindermodeblog, feestkleding

Tof shirt van Le Chic Garçon

Het t-shirt is ook in de maat 146/152.  De witte letters geven het een leuk effect waardoor het allemaal niet heel deftig wordt maar het net een stoerdere look geeft.

geruit colbertjasje, kinder colbertje, jongens colbertjasje

Chique colbertjasje

En dan het ruitcolbert. Wat is hij gaaf! Hij voelt aan als zijde. Ook hierin draagt Nathan 146/152. Hij had wat mij betreft een maatje kleiner gemogen voor een wat pittiger effect, maar het kan zeker. Nathan valt helaas tussen de maten in dit jaar. Net geen 140 meer maar net 146. Dan is een dubbele kledingmaat met 152 eigenlijk net te ruim, maar het is niet heel erg storend.

Hij vindt het zelf vooral wel cool zo. En dat is toch het allerbelangrijkste, dat je kind zich goed voelt in wat hij draagt.

Le Chic Garçon, Le Chic Garçon review, nette jongenskleding, boyslabel, kindermodeblog, feestkleding, lcee jongenskleding, lcee

De collectie is hier te koop

geruit colbertjasje, kinder colbertje, jongens colbertjasje, colbert jasje jongen

geruit colbertjasje, kinder colbertje, jongens colbertjasje...

Comments are closed.

Back to Top ↑