boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderkleding zomer legends22, kleurrijke kinderkleding, jongenskledingmerk, zomerkleding jongens

Published on juni 10th, 2020 | by de redactie

0

LEGENDS22 – stoere jongenskleding

Ben jij een jongensmoeder en altijd op zoek naar stoere jongenskleding voor jouw zoon wat hij écht leuk vindt? Kleding met prints die hem aanspreken en  niet zo saai graag. Natuurlijk het liefst ook nog een beetje betaalbaar, want er gaat nog wel eens wat stuk. Dan is het jongenskledingmerk Legends22 echt iets voor jullie! 

Legends22

Inmiddels zul jij als jongensmoeder de toffe jongenskledingmerk Legends22 wel kennen. Het nog vrij jonge kledingmerk met Nederlandse roots is er voor avontuurlijke stoere jongens tussen de 2 en 12 jaar. De kleding is stoer, vrolijk makend, super comfortabel en gemaakt van organische katoen. En blijft mooi!

Dat wij fan zijn weet je vast al wel maar inmiddels zijn er vele LEGENDS22 fans bijgekomen en blijft het merk op alle fronten lekker groeien. Zo is de vorige collectie al uitgebreid met een capsule babycollectie: Legends22 Mini! Super cute én stoere styles voor de Mini Legends in de dop.

neon kinderkleding, legends22, stoere jongenskledingKleurrijke shirts

True Legends

De naam van het merk komt voort uit de gedachte dat er in iedere jongen een potentiële legende schuilt. Hoewel deze meestal pas in een latere fase naar buiten komt, worden jongens vaak al vroeg beïnvloed door legendes die als rolmodellen dienen. Mooi toch?!

spinnen shirts, spinnenprint, stoere jongenskleding, boyslabel

Allover spinnen print #boysfavorites

Legends22 is klaar voor de zomer! En hoe!

De collectie is nog nooit zo uitgewerkt en stoer geweest. One big happy Legends22 collection! Eén van de herkenningspunten van de Legends22 collecties is het gebruik van lekkere felle kleuren. Full body bold, of felle kleuren subtiel verwerkt in details zoals stiksels, biesjes en bandjes, of als contrast op de mouwen. En ook dit seizoen mag het weer niet ontbreken aan neonkleurtjes.

stoere jongenskleding, boyslabel

Gave polo! 

Het basiskleurenpallet is dit seizoen opgebouwd uit zwart wit gecombineerd met neonkleuren. Daarnaast is er ook een kleurrijke collectie! Boys loves this!

shirt met voetbalprint, voetbalprint kleding, tshirt met voetbal print

De fotoprints styles van Legends22 zijn echte must-haves! Sportiefe voetbalprints op kleding als voetballen (niet aan te slepen in de winkels). Maar ook (Wilde) dieren stelen ook dit seizoen weer de show op deze stoere jongenskleding.

Meer jongenskleding inspiratie >>

wilde dieren print, tijgerprint, stoere jongenskleding, legends 22 zomer 2020, legends22

Stoere jongenskleding

Bekijk je al die toffe longsleeves, shirts, gestreepte polo’s voor jongens,  sweaters en sweatpants goed dan zal ieder kledingstuk de favoriet worden van jouw zoon. Het is een zeer gevarieerde collectie van alle items die een jongen  nodig heeft! Shirts met lange mouwen en stoere sweaters met prints zijn ideaal voor naar school. Sportieve jongens kunnen ravotten in leuke shirts die even stoer als classy zijn.

Jouw zoon gaat vast ook helemaal blij worden van deze toffe nieuwe collectie van Legends22 en jij ook zodra jij de kwaliteit ervaart!

Bekijk en shop de LEGENDS22 stoere jongenscollectie online

stoere jongenskleding, boys

Bekijk ook kleine Naud in zijn nieuwe Mini Legends kleding >>

blauwe shirt jongen, blauwe sweater jongen

Stoer jongensmerk Legends22

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑