boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms LEGO Batman Movie

Published on juni 14th, 2017 | by Colinda

0

LEGO Batman Movie

Na het succes van The LEGO Movie kon een vervolg niet uitblijven en nu een met Batman in de hoofdrol. Het LEGO Batman-poppetje speelt nu ook de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur, hoe cool!

De jongens hier hebben de film al in de bioscoop gezien en met het bijbehorende Batman speelgoed spelen de boys hier al hun eigen Batman movie.

The Movie

In The LEGO Batman Movie beschermt Batman Gotham City met ziel en zaligheid om uit de handen te blijven van de gemene en gevaarlijke Joker. Tot deze superschurk een plan bedenkt waar zelfs de altijd stoere Batman van in de war raakt… Probeer je lachspieren maar in bedwang te houden met dit dolkomische avontuur. Vanaf 14 juni verkrijgbaar op VOD, 4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD.

 Shop hier >>> 

Batman schittert in eigen LEGO avontuur

Na het grote succes van The LEGO Movie schittert Batman nu in zijn eigen LEGO avontuur. Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City en als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman moet zijn eenzame burgerwacht mentaliteit opgeven, proberen samen te werken met anderen en misschien, heel misschien, leren om meer relaxed te zijn.

LEGO Batman Movie DVD

LEGO Batman Movie, lego batman DVD

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑