boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen van lego kan je alles maken

Published on november 10th, 2020 | by Anne

0

Legit Lego

Van Lego kan je alles maken een boot  vliegtuig of een trein… dit liedje blijft zo lekker in je hoofd zitten. Daarnaast verraad dit lied misschien mijn leeftijd. In de jaren 80 was dit hét lied van lego. En kon je het horen op alle radio en televisie zenders. Alle, ach dat was in de tijd dat er nog maar drie televisie zenders waren. Lego gaat al erg lang mee. Het is meer dan 60 jaar oud en bedacht in Denemarken. Sinds de jaren 70 is het al populair in Nederland, niet alleen in Nederland in heel de wereld is er Lego te koop. Dikke kans dat jij er als kind ook mee hebt gespeeld. Misschien lees je dit blog en ben je wel een AFOL (adult fan of lego) en speel je er nog steeds mee.

Bekijk deze Lego aanbiedingen >>

Terug in de tijd

Jaren was ik niet meer geweest in de speelgoedwinkel. Zonder kinderen en neefjes of nichtjes had ik daar niet zoveel te zoeken. Ik kende mijn klassiekers zoals Barbie en Lego uiteraard nog wel. En toen wij zelf een kindje kregen stapte ik weer terug in de wereld van speelgoed. En voel je jezelf weer een beetje kind worden. Ik was als kind echt wel fan van Lego. Wij hadden houten bakken vol met Lego. En in de tijd ook vrij veel verzameld. Zo gebruikte ik het Lego voor mijn Barbies. Banken, een keuken, ik bouwde er alles mee.

lego, van lego kan je alles maken

Logisch dat ik al snel dacht mijn kind dit ook leuk zou vinden. Mijn kind dacht er anders over. De Duplo was al niet echt succes en al snel bleek ik een echt poppenkind en knutselkind te hebben. Tegenwoordig is er ook een lijn die meer de meiden moet aantrekken Lego Friends maar de liefde voor knutselen bleef groter. Dit was toch een blog over succes van Lego? Ja zeker, want onze jongste lijkt andere voorkeuren te hebben.

lego, van lego kan je alles maken, lego bouwen

Lego bouwen

We hadden een piep klein beetje Lego en Beau bleef er maar naar toe trekken. Met 4 jaar kocht ik zijn eerste doos. En dat was een schot in de roos. De raarste bouwwerken worden er bedacht. En toen kwam de interesse voor Lego Ninjago! Vooral deze lijn lijkt een schot in de roos te zijn. Beau en al zijn vriendjes zijn er echt dol op. Inmiddels ken ik ook bijna alle karakters. We zijn ook al in de Lego winkel geweest. wat een aanrader is dat om je kind mee naar toe te nemen. We hebben onze ogen uitgekeken. Naast alle bekende bouwstenen, er zijn tegenwoordig zelfs roze bouwstenen, zijn er zoveel sets en lijnen. Er is zelfs een Harry Potter lijn! We hadden een tripje Denemarken op de planning om naar LEGOLAND te gaan. Zodra dat kan gaan wij boeken!

van lego kan je alles maken, lego bouwen, bouwsteentjes LEGO

Eindeloos

Het is leuk om te zien wat hij er mee verzint. Een kantoor voor zijn hondjes of een heuse ninja tol. Beau weet steeds iets te verzinnen! Dat is ook het fijne van Lego. Je haalt het weer uit elkaar en je begint op nieuw. Er zijn ook kinderen die graag iets willen bouwen en in het bouwen hun plezier vinden. Voor ieder leeftijd is er wel een bouwpakket te vinden. En de Lego in huis lijkt aan te trekken. want nu wil zijn oudere broer dit dus ook! Hij blijkt meer een bouwer te zijn, na het bouwen is hij er klaar mee en mag zijn broer er mee spelen. Eindeloos speelgoed dat Lego.

lego bouwen

LEES OOK:

Tags: ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑