boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen

Published on september 18th, 2014 | by Colinda

0

De Legende van de Vuur-CHI

Ooit was deze wereld een onbedorven natuurparadijs, maar nu vechten de acht Dierenstammen van CHIMA om het Koninkrijk. Voormalige vrienden strijden nu tegen elkaar. De dieren vechten voor de heerschappij over een natuurlijke grondstof die CHI heet: een sterke stof die leven brengt maar ook een vernietigend effect kan hebben. Slechts een klein aantal dappere helden in CHIMA begrijpen de ware aard van CHI en zijn zich ervan bewust dat misbruik van de stof tot de ondergang van CHIMA kan leiden. Hun avonturen en die van hun tegenstanders staan bekend als… DE LEGENDES VAN CHIMA.

Met het nieuwe verhaal ‘De Legende van de Vuur-CHI’ kunnen de jongens weer helemaal opgaan in een nieuw avontuur. CHI is een krachtige natuurlijke grondstof die in het Heilige Water van Chima stroomt en die het Koninkrijk leven en energie geeft. De helden van CHIMA hebben recent een nieuw soort CHI ontdekt: Vuur-CHI. Wanneer ze deze fantastische krachtbron gebruiken, worden ze nog sterker dan met normale CHI. Ze krijgen ook vele nieuwe krachten, zoals bestandheid tegen de kou en vuurkrachten voor hun wapens. Ze kunnen hun Speedorz en andere voertuigen ook in vurige machines veranderen dankzij de Vuur-CHI.

 Ja, hier zijn de jongens grote fan van LEGO CHIMA!

 De legende van de Vuur CHi, LEGO CHIMA

De legende van de Vuur CHi , LEGO CHIMA...

Comments are closed.

Back to Top ↑