boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers lego kamer, legokamer inspiratie, jongenskamer

Published on januari 21st, 2019 | by Colinda

0

LEGO kamer inspiratie

Struikel jij ook iedere dag over duizenden LEGO blokjes op de slaapkamer van je zoon? Heeft hij ook hele verzamelingen van die blokjes in rood, geel, blauw, groen en wit? Dan zal hij vast helemaal blij zijn met een echte LEGO kamer! Stoere opbergers in de vorm van legodozen, verlichting in de vorm van poppetjes, posters en muurstickers van LEGO en alles natuurlijk in de bekende LEGO kleuren. Hier gaat menig jongenshart sneller van kloppen!

LEGO kamer inspiratie

egokamer, legobed

De droom van iedere jongen: een LEGO BED

LEGO BED

Dit is toch de droom van iedere LEGO fan? Een super gaaf bed wat afgewerkt is met kleurrijke accessoires waarop je met bouwsteentjes kunnen bouwen. Zo kun je urenlang spelen en je creativiteit de vrije loop laten! In het hoofdbord van dit eenpersoonsbed is er een mooie uitstalruimte met gele achtergrond verwerkt. Op het voetbord en in de gekleurde vakjes aan de zijkant, kan er naar hartenlust gebouwd worden. Bovendien is het bed uitgerust met een stoffen lade en een opbergbakje, onmisbaar om de kinderkamer netjes te houden na al dat speelplezier! Ik ben benieuwd of de kids nog gaan slapen 😉

lego kamer, lego bed

LEGO WANDKASTEN

Voor op je LEGOkamer zijn deze mooie LEGO wandkasten . Ze zijn er in diverse formaten. Vul ze met boeken, met lego of ander speelgoed. Hiermee heb je een echte LEGO eyecatcher voor aan de muur.


lego opbergdozen

LEGO opbergboxen

De LEGOkamer moet natuurlijk opgeruimd zijn. Met deze LEGO opbergboxen heb je al die duizenden LEGO blokjes zo opgeruimd en daarna stapelen maar…. Netjes opgeruimd en deze zijn een blikvanger voor op de Lego jongenskamer. Ze zijn verkrijgbaar in de bekende kleuren en in diverse afmetingen. Handig om te sorteren!


Dromen over LEGO

Een stoer LEGO dekbedovertrek met de favoriete LEGO figuren mag natuurlijk ook niet ontbreken op een echte LEGOkamer. Deze zijn mooi van kleur en combineren goed met de primaire LEGO kleuren. Dat wordt heerlijk slapen en dromen over grote LEGO avonturen!


Wakker worden met LEGO wekkers

Wakker worden! Deze LEGO wekkers staan cool op de LEGO kamer, maar zorgen er ook voor dat je op tijd gewekt wordt!


Meer jongenskamer styling tips >>

Lego muurstickers

LEGO muurstickers

Met deze muurstickers maak je in een handomdraai een themakamer. Deze zijn eenvoudig aan te brengen en met een groot resultaat. Je zoon zal het geweldig vinden om deze LEGO boeven of levensgrote LEGO poppetjes als muursticker op zijn muur te hebben!


LEGO behang

LEGO behang

Echt LEGO behang is er niet, maar je kunt wel hele gave posters krijgen of maak een mooie muurschildering van een een grote LEGO figuur. Wat je natuurlijk ook kunt doen is; plak een paar groene LEGO onderplaten tegen een muur en bouw hier je eigen creaties tegen aan. Origineel!


Lego lampen

LEGO lamp

Natuurlijk mag een coole LEGO lamp niet ontbreken op deze jongenskamer. De lampen in de vorm van poppetjes kun je gebruiken als lamp op het nachtkastje of als zaklamp, ze zijn handig om mee te nemen. De hanglamp is een Nederlands ontwerp. Het is de Lygolamp vol met duizenden blokjes die lijken op de originele blokjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


lego kamer, jongenskamer
LEGO kamer inspiratie, jongenskamer inspiratie
LEGO kamer inspiratie bron Pinterest

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑