boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reviews

Published on februari 15th, 2014 | by Colinda

0

LEGO Movie avonturen

De grootste LEGO fan woont hier in huis. Ieder thema, ieder poppetje en ieder LEGO product kent hij bij naam en toenaam. Uren kan hij zoet zijn met duizenden bouwsteentjes en losse onderdelen om hier weer een nieuw LEGO product van te maken. Met heel veel fantasie worden de vreemdste voertuigen gebouwd en dat is nou juist het leuke van LEGO. De jongens kunnen hier echt hun fantasie in kwijt. Wat meisjes hebben met poppen en poppenhuizen, zo spelen jongens hun meest fantastische rollenspellen tijdens het spelen met LEGO.

Bekijk hier de nieuwste LEGO artikelen >>

LEGO Movie

Sebas mocht de LEGO movie kasteelcavalerie testen. Deze doos ‘2 in 1’ LEGO kun je op twee manieren in elkaar zetten en dat is natuurlijk vet gaaf! Want natuurlijk blijft het naast het vrijspelen met deze blokjes ook super leuk om door middel van de werkbeschrijving een eindproduct in elkaar te bouwen. En dat kun je hiermee maar liefst twee keer doen. Dus hier is deze LEGO bouwer heel erg blij mee en van hem mag er veel meer van dit soort LEGO komen!

LEGO movie producten getest, lego movie review

Nieuwe LEGO figuren

In de nieuwe LEGO Film komen een heleboel nieuwe figuren en voertuigen in actie. Het verhaal gaat over de bouwvakker Emmet die zich op een gevaarlijke missie begeeft om te voorkomen dat een wrede tiran de hele wereld aan elkaar lijmt. Hier zijn natuurlijk tal van nieuwe avonturen bij te verzinnen die hier thuis nagespeeld worden. De robots vernietigen samen met de slechterik de wereld. Binnen no time bouw je het kasteel om tot een bewapende kasteelcavalerie. Trek ten strijde en gebruik de kruisboog, het kanon, de katapulten en de vlamraketten. Alleen op deze manier kan de wereld gered worden, maar pas op voor de knotsgekke afvalkraker ….

Bekijk meer speelgoed voor jongens >>

Lees ook: TOP 5 cadeau jongen 2 jaar >>

LEGO Movie kasteelcavalerie

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑