Technisch Lego: de leukste sets van dit moment

1 december 2019

Lego Technic, ook wel Technisch LEGO genoemd, is heel populair bij vooral jongens vanaf 7-8 jaar die wel van een uitdaging houden. Met Lego kun je alles maken, en met Lego Technic gaat het ook echt werken! Met elementen als echt werkende wielophanging en pneumatiek, kunnen kinderen een reeks voertuigen bouwen met realistische functies, van automatisch bewegende deuren tot echte vierwielaandrijving. Van grote kraan tot moderne supercar: de elementen uit iedere set kunnen tot een ander voertuig worden omgebouwd, voor nog meer speelmogelijkheden. Je oefent technisch inzicht en creativiteit bij het bouwen en je traint je verbeelding als je speelt met je eigen bouwwerken. Kortom: LEGO Technic is leerzaam en creatief constructiespeelgoed.

Favoriete LEGO Technic bouwsets

De LEGO Technic bouwsets zijn geliefd. Hierbij is de graafmachine favoriet bij de jongens. Geweldig om helemaal zelf te bouwen en om daarna te ontdekken hoe alles werkt. Wanneer je zoon een beginnende LEGO Technic ontdekker is, kan hij het best beginnen met een paar kleinere bouwsets zoals de coole straatmotor of containerschip. Heeft hij deze helemaal zelf gebouwd dan kan hij daarna naar de grotere bouwsets overstappen. Laat hem zelf ontdekken hoe gaaf Technisch LEGO is!

LEGO DUPLO; voor Kleine ontdekkers

Bij kleine ontdekkers zijn de Lego Duplo blokjes favoriet. Deze zijn twee precies keer zo lang, breed en hoog als gewone Lego blokjes. Deze grotere blokjes zijn makkelijk om mee te bouwen en kunnen niet zo makkelijk worden ingeslikt. Ze zijn speciaal gemaakt zodat peuters en kleuters ook lekker kunnen bouwen met LEGO!

Een van de populairste artikelen van Lego Duplo is de Lego Duplo Legoville Luxe Treinset welke zelfs gekozen is tot speelgoed van het jaar. Ook leuk én leerzaam is de Lego Duplo Legoville Grote Boerderij, waarmee de kinderen meteen kunnen leren wat er leeft en hoe het werkt op een boerderij! De nieuwste sets van dit moment is het thema Superheroes. Al het speelgoed is gemaakt om heerlijk mee te bouwen, te spelen en om de fantasie de vrij loop te laten gaan. Zijn jouw kinderen ook fan van LEGO DUPLO?

Bekijk en shop heel veel LEGO hier >>>

Lees ook: het leukste jongensspeelgoed >>

DUPLO_trein, LEGO DUPLO grote trein, Duplo trein online kopen, LOBBES, jongensspeelgoed, leuk voor jongens

LEGO TECHNIC  – technisch lego – lego duplo

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...