Lekker budget shoppen bij Mini & More

10 november 2022

Voor Morris geboren werd vond ik het al heerlijk om te shoppen. Rondsnuffelen in boetiekjes, speuren op het internet , een dagje winkelen, love it! Nu Morris er is wordt er grotendeels voor hem geshopt en koop ik zelden nog iets voor mijzelf. Daarnaast Ik ben ook bewuster gaan kopen: ik koop alleen als ik iets echt leuk vind, winkel naast nieuw ook tweedehands en houdt de sale in de gaten. Stores waar je lekker budget kunt shoppen zoals Mini & More vind ik dan ook echt een uitkomst.

Outlet shoppen

Mini & More is een outlet webshop waar je kleding van voorgaande seizoenen kunt shoppen. De kleding wordt verkocht met minimaal 50% korting en de korting kan zelfs oplopen tot 90%. Super fijn natuurlijk zoveel sale, dat is nog eens budget shoppen.

Shop hier jongens kleding

Budget aanbod

Mini & More heeft het een groot aanbod aan kleding. Zo kan er geshopt worden vanaf maat 50 t/m maat 176, loopt het assortiment van zwembroek tot winterjurk en is er genoeg keuze binnen een bepaalde categorie. Daarnaast wordt er ook een ruim aantal merken voor zowel meisjes als jongenskleding verkocht.

Skurk

Zoals ik al eerder noemde vind ik het heerlijk om te speuren naar de perfecte outfit. Al snel kwam ik uit bij het merk Skurk, een kledingmerk waar ik al eerder kleren van heb gehad. Voor Morris koos ik een hoodie met bijpassende sweatpants uit in de kleur army green. Deze kleur is tijdloos en ondanks dat het dus een setje van een voorgaand seizoen is vind ik het nog altijd mooi. Deze set was nu voor de helft van de prijs.

Beebielove

Naast het setje van Skurk stuitte ik ook al vrij snel op de kleding van het merk Beebielove. Ook dit merk hebben wij al eerder in huis gehad en de kwaliteit hiervan is goed. Ik koos een sweatpants en een sweater uit. Op de sweater is een silhouet van een vliegtuig gedrukt en ik wist zeker dat Morris deze mooi zou vinden. Deze set was maar liefst 70% goedkoper!

Bezorging

Donderdagmiddag plaatste ik mijn bestelling bij Mini & More. Op de site stond dat de bestelling altijd binnen 48 uur verzonden zou worden. Ik was dan ook positief verrast toen mijn bestelling vrijdag al binnenkwam. Daarnaast zat er ook een persoonlijk briefje bij mijn bestelling en een mooie stevige tas. Altijd leuk.

Een stoer outfit voor deze winter

Kleding

Zoals verwacht is de kleding van goede kwaliteit. Het is inderdaad kleding van een voorgaand seizoen maar zeker nog mooi en modieus.
De setjes stonden Morris erg leuk en hij was vooral erg enthousiast over het vliegtuig op zijn sweater.

Mini & More is een site die ik vanaf nu zeker vaker ga bezoeken en die ik iedereen kan aanraden!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding mode boysfashion kleding voor jongens

Jongensfashion it’s on!

Toen onze Damon 8 jaar geleden geboren werd, had ik al twee meiden. Voor de meiden hadden ze ontzettend leuke...
tienerzoon

Wil je tienerzoon zich wat volwassener gaan kleden? Hierin is het goed om te investeren! 

Het kan moeilijk zijn voor ouders om je tienerzoon te helpen bij het ontwikkelen van zijn eigen stijl en het...
super sale

Winterkleding shoppen met super deals

Oh Oh de drukke decembermaand is nog maar net voorbij en je kleine of inmiddels grote jongen maakte zojuist even...