Let me be your Valentine

13 februari 2023

14 februari is de dag van de liefde oftewel Valentijnsdag. Op die dag verras je je geliefde met een lief gebaar in de vorm van een cadeautje, kaartje of misschien wel een etentje? Wat je op die dag ook doet, je laat vooral zien dat je van iemand houdt.

Cadeautips voor mama

Vroeger was het vooral de dag van geliefdes maar in deze tegenwoordige tijd kun je ook je BFF of familie verrassen met een lief gebaar. Damon is een echte casanova en vindt het leuk om iets te geven. Uiteraard krijgt zijn vriendinnetje iets maar hij wil ook zijn grote zussen verrassen.

Dus zijn we met zijn tweetjes gaan shoppen bij de Zeeman en gaan we samen een leuk presentje en kaartje ineen knutselen! Want de Zeeman heeft leuke Valentijnspresentjes voor een klein budget. En bij de knutselspullen kun je allerlei leuke plak en knipsel tierlantijntjes krijgen.

Het presentje maken we zelf

Voor de presentjes kiest hij een leuk kaarsje in een reisblik uit. Eentje met een vrolijke Margriet (oftewel Daisy in het Engels) op die ook heerlijk naar lentebloemetjes ruikt. Die vindt Damon lekker ruiken. En eentje met de tekst ‘Super Cute’ die naar berry & cream ruikt. Die vindt mama dan weer lekkerder.

Een tweede vierhoekig blikje gaat dienen als houder voor de heerlijke “Hartjes snoepjes” die toch wel bij Valentijn horen. Een snoepje dat ook al wat jaren mee gaat en iedereen kent ze niet?! Hij vult de blikjes tot ze allemaal vol zijn om zo ‘een blik vol hartjes’ te maken.

Lees ook; Liefde gaat door de maag…

valentijnscadeautje

Hij heeft ook nog een lip serum of scrub uitgekozen want zijn zussen zijn al echte tieners die zulke beauty producten wel kan waarderen. De lip serum ruikt naar honing en de lipscrub naar watermeloen. Hiermee gaan ze heel blij zijn.

En als laatste natuurlijk een chocoladereep met een leuke tekst zoals ‘You’re Sweet’ of ‘To the moon and back’, want ja chocolade scoort altijd goed bij meiden niet.

De presentjes verpakken we in een doorzichtige plasticfolie die ook bij de Zeeman te verkrijgen is. Dit ziet er altijd leuk en vrolijk uit en gebruiken we heel veel voor cadeaus in te pakken. Deze heb ik ook altijd standaard in huis. Nog een mooi rood lintje erom heen en de presentjes zijn klaar!

Een kaartje hoort erbij

Uiteraard heeft de Zeeman ook leuke kant & klare kaarten voor Valentijn, maar we vinden het net wat leuker en persoonlijker om de kaart zelf te maken. Dus nemen we ook pastel marker stiften, paper stack en stickers mee naar huis.

Met de paper stack heb je meteen een kaart met print die je kan dubbelvouwen of je gebruikt het papier voor sjablonen uit te knippen om mee te knutselen. Damon kiest een paar leuke printjes en gaat zelf aan de slag met de pastel marker stiften. Deze hebben een prachtige lentekleur die dus straks ook nog te gebruiken zijn. Hij maakt de kaarten af met de leuke parelachtige stickers in oa. de vorm van bloemen en hartjes. En zie hier het resultaat, nou tekenen kan hij wel hé..

Snoepkont..

Tijdens het shoppen zagen we ook nog iets lekkers liggen dat we niet konden laten liggen. Namelijk de heerlijke Marshmallows in Croissant vorm en Soft Ice vorm. De croissants hebben echte chocolade in het midden. Nou deze hebben gesmaakt tijdens het knutselen en tekenen, want hard werken vergt veel energie.

DIY

Dus ben je op zoek naar leuke presentjes en knutsel materiaal om het allemaal zelf te maken, dan heeft Zeeman altijd wel een leuk assortiment. En niet alleen voor Valentijn, maar ook voor de andere seizoenen. En naast dat je een leuk presentje hebt, is het ook nog eens quality time samen. Want niks leukers is om iets samen te doen en te bekokstoven natuurlijk. We zijn benieuwd hoe de zussen gaan reageren, maar dat blijft nog even geheim.

Een hele fijne Valentijn

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...