4 leuke cadeaus voor Vaderdag

16 mei 2022

In juni is het weer zo ver: Vaderdag komt er weer aan. Dat betekent dat de kids met een leuk geschenk voor papa moeten komen, en in de praktijk betekent dat vaak dat mama zelf op zoek moet naar een leuk Vaderdagcadeau. Ter inspiratie bespreken we daarom vier leuke cadeaus voor vaderdag.

Happy socks

Kan papa’s dagelijkse outfit wel wat kleurrijker en vrolijker? Koop of bestel dan een doosje Happy Socks voor hem. Dat zijn vrolijke sokken voor heren met leuke kleuren en patronen. Er bestaat zelfs een speciale Vaderdageditie van! Ze zijn erg populair, dus papa is niet de enige met kleurrijke sokken en hoeft zich dus nergens voor te schamen. In tegendeel, ze brengen wat vrolijkheid in het dagelijks leven.

cadeaus voor vaderdag, vaderdag cadeau tips, vaderdagcadeautjes

Mega Milka reep

Houdt papa wel van snoepen? Het is mogelijk om een megagrote Milka reep van 900 gram te laten bedrukken met zijn naam en een leuke foto. Dat is een leuk én lekker persoonlijk cadeau voor de liefste vader van de wereld. Misschien wil hij de chocolade zelfs ook nog wel delen ook en is het eigenlijk een cadeau voor het hele gezin!

Vleesthermometer

Vaderdag valt natuurlijk in of aan het begin van het barbecueseizoen. Hoewel papa natuurlijk traditioneel de koning van de barbecue is en vast ook een beetje koppig is, zijn vaders over het algemeen ook wel gecharmeerd van leuke gadgets die van pas kunnen komen. Zoals een vleesthermometer die je in het vlees kunt steken en ervoor zorgt dat element van ‘gokken wanneer het goed is’ verdwijnt uit het barbecueën door aan te geven wanneer het vlees klaar is. 

Slipcursus

Het Vaderdagcadeau kan natuurlijk ook een uitje zijn. Om het nuttige met het avontuurlijke te combineren, is het zeker het overwegen waard om papa een slipcursus te geven voor vaderdag. Hij mag dan een paar uurtjes leren en oefenen met slippen in een veilige setting. Dat levert niet alleen een flinke stoot adrenaline op, maar is ook constructief: hij leert wat te doen wanneer de auto gaat slippen, en dat is een investering in de veiligheid van jullie hele gezin.

Het valt niet mee om ieder jaar weer iets te bedenken, zeker aangezien papa natuurlijk ook nog zijn verjaardag viert en Sinterklaas of de kerstman ook nog voorbijkomt. Hopelijk hebben bovenstaande tips voor wat inspiratie kunnen zorgen en weet je wat je dit jaar en misschien ook de volgende jaren voor Vaderdag moet kopen namens de kids!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...