boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest kinderfeestjes, leukste kinderfeest voor jongens, jongensfeest

Published on juni 22nd, 2017 | by de redactie

0

Tips voor de leukste kinderfeestjes

Kinderfeestjes. De ene ouder vindt het fantastisch om te organiseren en is er al maanden van te voren mee bezig om alles te regelen. Terwijl de andere ouder hier juist als een berg tegenop ziet. Maar uiteindelijk wil je toch voor je kind het aller leukste kinderfeestjes geven. Wat gaat het dit jaar worden? Een voetbalfeest, een Survivalfeest, een Ninja party of toch maar naar de KidsPlayGround?

Jongensfeest

Onlangs hebben wij gevraagd aan onze volgers wat zij voor kinderfeestje geven. De meest populaire thema’s voor kinderfeestjes voor jongens zijn;

  1. Voetbalfeest
  2. Dinofeest (Dino-sporen zoektocht (dinopoten op de boom), glazen potje met dino en aanwijzingen, knapzak met wat lekkers voor onderweg! Eindpunt graven naar dinobotten)
  3. Brandweerfeest ( locale brandweer inschakelen, waterspuiten, waterballonnen, ladders klimmen)
  4. Klusfeest / Huttenbouwen ( pallets in de tuin, inclusief hamers spijkers schroeven en een boormachine. Stoepkrijt om de pallets te versieren. Oude lakens voor het dak. En picknicken in de zelfgebouwde hut)
  5. Lasergamen

Organiseren leukste kinderfeestjes

Wanneer je een feestje thuis geeft, kun je samen met je kind, een thema kiezen. Door een thema te kiezen voor het kinderfeestje heb je houvast bij het maken van keuzes voor het feestje. Van het zelf uitnodigingskaarten maken, het organiseren van de activiteiten en de aankleding van het feest, tot bijpassend speelgoed en afscheidscadeautjes. Alles kun je teruglaten komen in het thema wat je kind gekozen heeft.

Hebben jullie samen besloten welk thema het gaat worden, dan is het super leuk om hier bijpassende uitnodigingen bij te maken. Wat denk je van fotokaarten met een eigen en uniek ontwerp, passend bij het thema. De jarige job als voetballer of brandweerman op de foto. Zo hebben de gasten ook al een beetje voorpret voor het feest wat nog gaat komen.

Aankleding kinderfeestjes

Natuurlijk is het leuk, wanneer je het leukste kinderfeestjes thuis viert, dan ook te kiezen voor versiering en aankleding van het feest dat aansluit bij het thema. Hierbij kun je denken aan een prachtige taart, maar ook slingers, helium ballonnen.  Zo wordt de tafel mooi aangekleed met leuke bordjes, bekers, bijpassende accessoires en een boeket bloemen in vrolijke kleuren voor een echte feestsfeer.

Deze versiering brengt iedereen in feeststemming en de aankleding van het feest zorgt voor een totaal beleving waar veel ouders naar opzoek zijn. En helemaal begrijpelijk natuurlijk, want dit is immers dé dag waar hun kind al het hele jaar naar uitkijkt!

Meer jongens feest tips >>

Stoer ridder kinderfeest >>

voetbalfeest, kinderfeestjes, de leukste kinderfeestjes voor jongens, jongensfeest

 

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑