Fantastische lockdown verjaardag …

28 februari 2021

Pasgeleden vertelde ik over de tweede verjaardag die ik zou hebben tijdens de lockdown. En ja hoor, alles is geweest en het was een super geslaagde lockdown verjaardag. Of het waren dagen eigenlijk. 

6 Jaar worden tijdens de lockdown

Noud is 30 januari jarig geweest en op zijn verjaardag had ik een heerlijke taart voor hem. Een Dinosausrustaart. Hij wilde graag een dinofeest, zoals ik jullie eerder vertelde, dus er hingen natuurlijk ook dino slinger op.

’s Morgens straalde hij al, want hij kreeg een felicitatie van Fenna, van Zappelin. Je zag zijn foto op televisie.

dino taart, verjaardag jongen 56 jaar, lockdown verjaardag, coronaproof verjaardag, coronaproof traktatie, coronaproof trakteren, coronaproof kinderfeestje

Deurvisite

Wat mij echt een heel warm gevoel gegeven heeft: de deurvisite. Elke keer als de bel ging, stoof Noud naar de deur. Soms was hij boven en riep hij heel hard: “Wachten hoor, ik doe open!”

Als moeder gaf mij dit zo’n fijn gevoel. Zoveel vriendjes en vriendinnetjes die aan de deur stonden. Een vriendje van Noortje, Noud zijn zus, die zelfs kwam feliciteren aan de deur met een cadeautje, de juffrouw die op zaterdag aan de deur stond. Oude klasgenootjes. Buurmeisjes. Zoveel visite. Ik krijg er nog steeds een lach van op mijn gezicht.

Bij elk kindje stuurde ik Noud naar binnen om wat lekkers te halen. De 1 kreeg chippies, de ander een zakje met snoepjes. Noud blij, de vriendjes en vriendinnetjes blij. En mama blij.

We zijn na het avondeten zelfs nog kleine zakjes chips bij gaan halen, want we kregen ook nog een appje of zijn vriendinnetje de dag erna even langs mocht komen. Ik had dit echt niet verwacht…

lockdown verjaardag, coronaproof verjaardag, coronaproof traktatie, coronaproof trakteren, coronaproof kinderfeestje

Kaartjes

Noud is gek op post. Als hij de postbode ziet is hij altijd benieuwd of er kaarten of brieven voor hem bij zijn. Nu had ik heel veel leuke statussen op FB gezien, kinderen waar kaartenpost voor gevraagd werd, maar ook met blije koppies als resultaat. Ik heb ook zo’n oproep geplaatst aan mijn FB vrienden. Zoveel mensen gaven gehoor. Zo leuk en lief! Noud is op de grond gaan zitten en heeft alles 1 voor 1 open gemaakt. Soms moest ik voorlezen, soms zijn zus. 1 iemand had er zelfs een button bij gedaan met daarop: “Noud is jarig.” Je kunt het wel raden, deze is de hele dag op geweest.

Wat lekkers rondbrengen

De week erna zijn we lekkere dingen rond gaan brengen. Dit hadden wij ook gedaan toen Noortje jarig was en Noud wilde alles hetzelfde. Daar had iemand de deur versierd. Dan ziet het er zo leuk uit als je aan komt rijden!

lockdown verjaardag, coronaproof verjaardag, coronaproof traktatie, coronaproof trakteren, coronaproof kinderfeestje

Trakteren op school

Niet lang na zijn verjaardag zijn de scholen weer open gegaan. Ik heb netjes met de juf een afspraak gemaakt voor de traktatie. Ik had jullie om tips gevraagd, want het moest wel coronaproof zijn (verpakt vanuit de winkel) en ik wilde graag lowbudget, maar natuurlijk wel een super leuke traktatie. Ik heb er eentje gevonden! Noud mega blij en heeft zelf kunnen meehelpen: verpakte wafels met een Super Mario sticker en een ronde sticker met daarop: Happy Birthday Noud 6.

lockdown verjaardag, coronaproof verjaardag, coronaproof traktatie, coronaproof trakteren, coronaproof kinderfeestje

Fantastische lockdown verjaardag

Noud heeft een geweldige lockdown verjaardag gehad. Hij zou dolgraag nog een kinderfeestje willen. Hoe ik dit vorm ga geven weet ik nog niet. Maar ik heb gezegd dat zijn kinderfeestje nog komt… Hoe en wanneer dat weet ik alleen nog niet.

Eerst nagenieten van deze lockdown verjaardag.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

Welke reisverzekering past het beste bij jou?

Er zijn maar weinig mensen die niet warmlopen voor een leuk uitje. Voor de een is een uitje in eigen...
Ontwerp-zonder-titel-2

Overweeg jij om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten?

Als ondernemer moet je risico’s nemen om tot mooie resultaten te komen. Dat wil echter niet zeggen dat je alle...
8ea6BcxeYhqB9byvSbhWZ7GWp7U

De leukste films op Netflix

Zijn jullie thuis ook in het bezit van een Netflix abonnement? Dan moet je deze films zeker eens bekijken. Met...