Bandits and Angels loopfiets voor mijn kleine Bandit

20 maart 2019

Het is mooi weer en dat betekent lekker naar buiten! Komt het even goed uit dat Jayvano van 3 jaar een stoere loopfiets mocht testen. Wij gingen op een mooie, zonnige dag op pad met de Black Bandit 2 in 1 Bandits and Angels loopfietss.

Bandits and Angels loopfiets

Het loopfietsje werd supersnel geleverd (lees: binnen één werkdag), samen met een handleiding en alle benodigde schroefjes netjes in een zakje. Het fietsje zelf is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. Tenminste als het je lukt om in het bezit van de schroefjes en handleiding weet te blijven met een ondernemende peuter in de buurt ;-). Uiteindelijk heb ik hem maar laten helpen, duurde iets langer maar was leuk om samen te doen. En wat was hij trots dat hij zijn eigen fiets had gebouwd! Win, win.

Op pad met de stoere loopfiets

Wij wonen aan een natuurgebied. Super fijn omdat daar geen auto’s mogen komen en kleine kindjes dus naar hartenlust kunnen oefenen met hun fietskunsten. Een voordeel van dit loopfietsje is dat er een stuurbegrenzer op zit, zodat het stuur niet helemaal rond kan draaien. Nieuwsgierige peuters kijken nog weleens achterom (waar blijft mama nou toch?) en dat kan met een fietsje zonder stuurbegrenzer gemakkelijk een valpartij opleveren.

Zwart houten loopfiets

Bandits and Angels loopfiets

De Black Bandit is met z’n houten frame lekker licht dus kost het niet heel veel kracht om er goed mee vooruit te komen. Jayvano is nu 3 jaar en het zadel staat pas op de eerste stand van het hoge frame, dus hij kan er voorlopig nog wel op fietsen. Wij zijn erg blij met deze stevige, leuke en vooral stoere fiets voor echte Bandits!

Bandits and Angels loopfietsen en meer

Bandits and Angels is een nieuw speelgoed merk dat hippe modellen op de Nederlandse markt brengt. Ze hebben meerdere soorten loopfietsen in het assortiment. De Black Bandit is een loopfiets met een omkeerbaar frame. Door dit speciale frame is het zadel in hoogte verstelbaar van 30 tot 43 cm. Waardoor kindjes al snel (vanaf ongeveer 2 jaar) op deze fiets passen.  Deze stoere loopfiets is daarnaast voorzien van comfortabele 12 inch luchtbanden (perfect voor off-road) en veiligheidshandvatten. En ook in andere kleuren leverbaar! Voor kleintjes vanaf 1 jaar is de Smart bike beter geschikt. Daarnaast hebben ze ook leuke kinderkeukens, mooie poppenhuizen en prachtige poppenwagens.

Je koopt de Bandits and Angels loopfiets (en nog meer andere gave speelgoed artikelen) o.a. bij

Bol.com of bij loopfietsen.nl

 loopfiets, Bandits and Angels, zwarte loopfiets, stoere loopfiets, bandits and angels loopfiets, jongenscadeau, cadeau jongen 2 jaar

Bandits and Angels, zwarte loopfiets, stoere loopfiets, bandits and angels loopfiets, jongenscadeau, cadeau jongen 2 jaar

Wat een stoere Bandits and Angels loopfiets

Bandits and Angels, zwarte loopfiets, stoere loopfiets, bandits and angels loopfiets, jongenscadeau, cadeau jongen 2 jaar

Lees ook: waarom een loop fiets? >>

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...