Lucky no 7: Get ready to look sharp!

22 maart 2018

‘Get ready to look sharp because yellow is the new black!’ staat te lezen op de website van Lucky No 7. De zomercollectie staat op het punt gelanceerd te worden. Wij, als groot fan van Lucky No 7, kunnen niet wachten. Wij namen alvast een kijkje en hebben een paar favoriete peuter outfits uitgekozen. Kijk je mee?

De nieuwe collectie shop je hier

#1 Favoriete Lucky no 7 kleding set

Ok, toegegeven wij hebben een zwak voor cactussen, dus deze outfit staat op nummer 1. Het broekje is een leuke basic, die je op verschillende manieren kan combineren. Het shirt heeft een leuke print met dito tekst. Ik denk dat dit shirt ook erg leuk staat op een skinny jeans waardoor je meteen weer een leuke andere outfit hebt. De pet vind ik super stoer en de tekst ‘No!’ is heerlijk toepasselijk voor mijn 3 jarige peuter.

#2 Stoere jongens sneakers

lucky no 7, zwart wit kinderkleding, zwart wit babykleding, stoere jongenskleding

Met de zomer op komst, kunnen een paar toffe gympen natuurlijk niet ontbreken. Deze witte passen perfect bij de rest van de collectie. Je kan ze onder elk item combineren en mijn favoriete tekst komt ook hier weer terug.

#3 Zwart wit jongenskleding

Yellow is the new black. Dit shirt met een touch of yellow springt er uit door de gave opdruk. De gele stiksels op de mouwen en aan de onderkant van het shirt maken het helemaal af. Het broekje vind ik vooral leuk door de cheometrische print en ook dit item is oneindig te combineren met de rest van de collectie.

Bekijk de gehele nieuwe zomercollectie hier verder >>

lucky no 7, zwart wit kinderkleding, zwart wit babykleding, stoere jongenskleding

Meer jongenskleding inspiratie >>

Lucky No 7

Lucky No 7 is een stoer baby en kinderkleding merk. Boy’s only, girls allowed. In 2014 werd dit kinderkleding merk opgericht door Risma Bachoe. Risma is moeder van een dochter (5 jaar) en een zoon (3 jaar oud). Na de geboorte van haar zoon op 7 juli 2013, ontdekte zij dat het getal 7 bleef terugkeren in haar leven, daarom besloot zij haar kinderkledingmerk de naam Lucky No.7 te geven. Toeval bestaat niet, sommige dingen moeten gewoon zo zijn!

Lucky No.7 is niet alleen leuk en comfortabel om te dragen, maar 70% van de collectie is gemaakt van een mix van organisch katoen en elastaan.

Lucky no. 7

Lucky no. 7


Lucky no. 7

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...
pinc sale

PINC Sale, kinderkleding shoppen met heel veel korting

pinc sale
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...